Nochtli weet als geen ander wat ze moet doen om fit te blijven. Deze vrouw was ooit politieagente, maar werd gevraagd als model. Sinds dien is ze niet meer weg te denken en deelt ze regelmatig kiekjes waarin ze bewijst dat ze weet hoe ze fit moet blijven. In 2017 werd ze ook nog eens uitgeroepen tot FHM’s mooiste vrouw van Nederland. Benieuwd naar het geheim van deze vrouw? Lees verder.

Alles wat Nochtli eet op een dag

Nochtli doet natuurlijk onwijs veel aan sport, maar ook voeding is een belangrijk onderdeel van haar leven. In de laatste What I eat in a day video vertelt ze openhartig over haar stuggles met voeding én hoe zij tot dit nieuwe voedingspatroon is gekomen.

Ochtend

Als ontbijt maakt Nochtli een eigen ‘bowl’. Ze vult een flink schaaltje met magere kwark en geeft deze een beetje smaak door er een schepje whey doorheen te mixen. Ze kiest voor dragon fruit smaak, wat haar goed bevalt. Hier doet ze vervolgens een banaan, chiazaad, kokossnippers en kaneel overheen. Dit combineert ze met een groot glas water van 350 ml en een bruine geroosterde boterham met pindakaas.

nochtli
YouTube: Nochtli

Als haar ontbijtje een beetje gezakt is, gaat ze voor een pre work-out. Vooral wanneer ze weinig zin heeft om te sporten, helpt haar dit omdat er veel cafeïne in zit. Tijdens de work-out drinkt ze natuurlijk water.

Middag

In de middag gaat ze voor iets wat ze in huis heeft. Ze heeft nog zoete aardappelen liggen en maakt hier zelf friet van. Deze spuit ze in met olie, zodat ze lekker knapperig worden. Daarna snijdt ze twee paprika’s in reepjes en deze kruidt ze met random kruiden. Dit gaat tegelijk de oven in! Ook eet ze er nog een stuk tonijn bij en doopt ze haar zoete aardappelfriet in mayonaise.

nochtli
YouTube: Nochtli

Aan het einde van de middag krijgt ze altijd een beetje zin in wat lekkers. Ze zet een groot glas thee en neemt hier één digestive koekje met pure chocolade bij.

Avond

’s Avonds gaat ze voor een groot bord pasta. Hier doet ze onder andere champignons in, maar ze combineert vaker met veel groente. Ook maar ze een pastasaus van tomaten en gehakt.

nochtli
YouTube: Nochtli

Eén á twee keer in de week verwent ze zichzelf met een lekker bakje chips. Ze kiest dan voor de proper seasalt lentil chips, omdat deze ontzettend lekker zijn en weinig calorieën bevatten.

Sidenote

Deze informatie baseren we op haar laatste What I eat in a day video uit maart 2021. Het kan dus zomaar zijn dat ze inmiddels haar voedingsschema heeft veranderd. Neem hem ook niet zomaar over, want ieder lichaam heeft andere behoeften! Wel kun je er je inspiratie uithalen voor een gezondere levensstijl.

Hier kun je de video bekijken:

Lees ook: Alles wat Jessie Jazz (voormalig miss Nederland) eet op een dag