Youtuber en model Jessie Jazz Vuijk weet als geen ander hoe het is om in shape te blijven. Het model werd in 2015 uitgekozen tot Miss Nederland, en kreeg in 2019 de titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’. Sindsdien ziet ze er nog even prachtig uit en wij waren dan ook benieuwd wat Jessie’s geheim is. Dit is alles wat Jessie Jazz Vuijk eet op een dag.

Jessie Jazz Vuijk

De 26-jarige Jessie heeft al een lange tijd met Youtuber en presentator Kaj Gorgels. De twee zijn zelfs laatst samen naar Ibiza verhuisd! Beide BN’ers hebben een druk leven, en wij vroegen ons dan ook af of het model nog tijd heeft om te koken.

Ochtend

Jessie begint de ochtend goed met een gezonde smoothie. Hierbij blendt ze havermelk, fruit, gember en een schepje proteïne door elkaar. Volgens het model is het de perfecte basis voor een drukke werkdag.

Ontbijt Jessie Jazz

Middag

In de middag luncht ze met het favoriete gerecht van haar vriend. Jessie zelf zegt dat ze helemaal niet van koken houdt, maar ze daar verandering in wilt brengen. Meestal kookt Kaj dit gerecht, maar nu probeerde ze het zelf. Het gerecht waar we het over hebben zijn scrambled eggs, met Thaise wokgroente, een scheutje ketjap manis en pittig gekruide tofureepjes. Vergeet niet het belangrijkste ingrediënt: sambal manis.

Lunch Jessie Jazz

Avond

Voor het avondeten besluit Jessie samen met Kaj te gaan koken. Ze hebben een pakket voor een vegetarische Mexicaanse kapsalon. Als eerst maken ze zelf frietjes van zoete aardappel met mexicaanse kruiden, zout en peper. Deze warmen ze in de oven op. Zijn ze warm? Dan kunnen de zwarte bonen erbij. Maak de kapsalon af met maïs, avocado, sjalotjes, rode peper, knoflook, koriander en limoen. Smullen maar!

Avondeten Jessie Jazz

Side note: het eetdagboekje van Jessie is van een tijd terug. Het kan zo maar eens zo zijn dat haar eetgewoonten zijn veranderd. Neem dan ook niks klakkeloos over! Inmiddels woont Jessie op Ibiza en zien we de lekkerste en meest kleurrijke gerechten voorbij komen, met vooral heel veel groenten. Deze What I Eat is gebaseerd op onderstaande video.

Lees ook: Alles wat topmodel Doutzen Kroes eet op een dag