Aan het einde van de avond kunnen de twijfels toe slaan. Ga je met die mega knappe man of vrouw mee naar huis of ben je bang voor de gevolgen? Dat laatste is helemaal nergens voor nodig, want de spannende one night stand is het allemaal waard. Als je het maar leuk hebt, toch? Helaas nemen de twijfels het negen van de tien keer over. Dit zijn dilemma’s tijdens een one night stand.

dilemma's tijdens een one night stand

Dilemma’s tijdens een one night stand

Twijfelen tijdens een one night stand is heel logisch. Vooral wij vrouwen moeten alles vaak 100 keer overdenken voordat we achter onze eigen keuzes staan  Oops! Dit zijn dé vijf dilemma’s tijdens een one night stand.

Is het een one night stand of een relatie?

Een one night stand leidt meestal tot helemaal niets. Mocht je dus meer plannen hebben met deze man of vrouw, is het dus niet verstandig om voor die one night stand te gaan. Je kunt beter contactgegevens uitwisselen en op een later moment toeslaan 😉

Een goede vrijpartij of een tegenvaller

Aangezien het eenmalig en spontaan is, kun je niet verwachten dat jullie elkaar mega goed kennen. Oftewel: je hebt mega veel geluk als hij precies weet waar hij mee bezig is en de vrijpartij is er eentje die je nooit zal vergeten óf het is een grote tegenvaller en je had achteraf gezien liever in je eigen bedje gelegen.

Blijven slapen of naar huis gaan?

Over je eigen bedje gesproken. Wat doe je als jullie klaar zijn? Ben je dan nog in helemaal in the mood om naast hem de nacht door te brengen of verlang je eigenlijk liever naar je eigen bed, die waarschijnlijk 100 keer beter ligt.

Voorbehoedsmiddelen vergeten of goed beschermd zijn

Dit is eigenlijk geen dilemma natuurlijk. Hoewel een one night stand vaak ietwat spontaan is, is het toch handig om wel bij de les te blijven als het gaat om voorbehoedsmiddelen. Je kent de ander immers niet zo goed en je hebt geen zin in soa’s of ongewenste zwangerschap.

Wel of geen alcohol aan het einde van de avond

Hoewel alcohol je juist het laatste zetje heeft gegeven om op die man of vrouw af te stappen, kan het misschien beter zijn om richting het einde van de avond wat te minderen. Je wil immers nog wel voor jezelf instaan.

Beschamend naar huis of nagenieten van de nacht

Tsja, loop je de volgende ochtend stiekem het huis uit in de kleding van gisteravond met de mascara tot op je wangen óf blijf je nog even hangen? Het kan namelijk toch ook wel lekker zijn om rustig wakker te worden, even te douchen en een ontbijtje te eten.

Lees ook: Hoe stap je op een onbekende man af?