Voor het eerst bij je lover blijven slapen is een mijlpaal, maar toch ook wel een spannend moment. Je ligt toch ineens de hele nacht naast hem en je wil niet dat hij de volgende ochtend gillend wegrent. Je hebt waarschijnlijk het idee dat je indruk moet maken en je hersenen draaien overuren. De volgende dingen die denk je als je voor het eerst bij je vriend blijft slapen. Een ding is zeker: veel nachtrust ga je niet hebben!

voor het eerst bij je vriend blijft slapen
Pinterest

Dingen die je denkt als je voor het eerst bij je vriend blijft slapen

Het is nogal wat zo’n eerste nachtje met je lover. Jullie zijn beide gewend lekker in het midden te liggen, wild te bewegen en alle dekens om je heen te trekken. Dat wordt nog wat! Waarschijnlijk doe je geen oog dicht, omdat je alleen maar bezig bent andere dingen. De volgende dingen spoken door je hoofd als je voor het eerst bij je vriend blijft slapen.

#1 Wat trek ik eigenlijk aan?

Het moet natuurlijk comfortabel zitten, maar er ook leuk uitzien. Dilemma’s!

#2 Slaap ik te wild?

Kan ik nu wel alwéér draaien? Straks maak ik hem nog wakker.

#3 Snurk ik eigenlijk?

Het is toch wel je grootste nachtmerrie als ik ineens de halve nacht lig te ronken. Niet heel charmant…

#4 Ik stink vast uit mijn mond morgen…

Wat heb ik ook alweer gegeten? Het bevatte toch geen knoflook hé?! Dat zou het nog erger maken.

#5 Voel ik daar nou kramp? Er komt toch niet NU een grote boodschap

Dit is absoluut niet het goede moment voor een nummer twee.

#6 Hey, waar is het dekbed?

En uhm, hoe krijg ik hem weer terug? Ik heb weinig zin om de rest van de nacht kou te lijden.

#6 Ik schaam me nu al voor mijn look wanneer ik wakker word

We zijn nou eenmaal niet allemaal moeders mooiste als we ’s ochtends wakker worden.

#7 Ga ik nog in slaap vallen?!

Draaien, woelen, zuchten en steunen want slapen gaat toch wel lastig.

Lees ook: Waarom samen slapen met je lover heerlijk is