Goodmorning! Bestaat er iets fijners dan samen slapen en wakker worden met degene waar je hartstikke gek op bent?! Niet toch? Vanaf het moment dat je voorzichtig ontwaakt voel je zijn lichaam tegen je aan. Je draait je om, en wikkelt jezelf helemaal in zijn armen. Hij slaat zijn arm om je heen en kroelt je door je haar. Ja, samen wakker worden is zeker fijner dan alleen.

samen-slapen-fem-fem

Je hebt het nooit meer koud

Vrouwen hebben het over het algemeen sneller koud dan mannen en vooral als we in de winter ons bedje induiken. Gelukkig is daar dan manlief om je warm te houden. Oh, wat is het toch heerlijk om dan tegen hem aan te kruipen. Je bent in ieder geval snel weer warm.

Je valt sneller in slaap

Je voelt je meestal relaxter als je naast je lover ligt. Je hebt weinig om je zorgen over te maken en je stresslevel zal ook aardig laag liggen. Dit is alleen maar goed voor je persoonlijke rust, want zo lig je binnen 10 minuten al in dromenland.

Je voelt je veilig

Niets is zo heerlijk als tegen je vent aanliggen en weten dat er niks met je kan gebeuren. Dit is de veiligste plek waar je nu kan zijn, in zijn armen. Daarnaast is alleen slapen als je ook alleen thuis bent vaak wat enger. Helemaal als je allemaal geluiden hoort, die je normaal niet hoort. Ook dan is het natuurlijk fijn als er iemand naast je ligt die twee koppen groter is.

Hij kan je in slaap kriebelen

Yes please… Jezelf door je haar kriebelen staat een beetje raar en je rug kriebelen is al helemaal niet te doen. Dit is misschien wel een van de meest lekkere manieren om heerlijk in slaap te vallen.

Je wordt altijd vrolijk wakker

Want… je ligt naast de allerleukste persoon van heel de wereld. Dan is het ook moeilijk om chagrijnig wakker te worden toch? Mocht je wél wakker worden met een humeurtje dan zal dit ook snel voorbij zijn als je zijn schattige slaaphoofd ziet.

Hij kan je wakker kussen

Ken je dat? Als je heerlijk nog ligt te knorren en je voelt een kusje op je voorhoofd of op je mond? Dan schieten de kriebels gelijk alle kanten op. Dit is zo extreem lief en schattig! Zo wil iedereen elke ochtend wel worden wakker gemaakt denk ik zo.

De perfecte houding

Vrouwen zijn nogal geneigd om zo te slapen dat ze een been omhoog hebben. Dit is natuurlijk niet zomaar, want dit is dus de ideale houding om in te liggen als je met je lief slaapt. Daarnaast heb je natuurlijk nog veel meer fijne houdingen: lepeltje-lepeltje, voetje vrijen, of op zijn borst liggen? Het kan allemaal!

Je ruikt zijn geur

Niets is fijner, maar dan ook écht niets, dan het ruiken van zijn geur. In een ander artikel over aantrekkingskracht qua geur hadden we al toegelicht dat je wordt aangetrokken door de geur van je lover.

Ochtendseks

Laten we vooral een van de belangrijkste puntjes van het samen slapen niet vergeten. Want het hebben van seks in de ochtend is ook echt een van de meeste fijnste dingen die er bestaan. Plus, je begint je dag ook nog eens extra goed.

Ontbijtje op bed

Als je nou écht lief bent geweest én je slaapt bij hem in het weekend, dan is de kans aanwezig dat je een ontbijtje op bed krijgt. Even lekker verwend worden door je liefde, daar is niks mis mee toch?

Lees ook: science says: ochtendseks maakt je productiever