We zullen er niet omheen draaien. Soms doen mannen gewoon dingen waar we als een blok voor vallen. Natuurlijk zijn er van die uiterlijke kenmerken waar we het een stukje warmer van krijgen. Denk aan gespierde armen of helderblauwe ogen. Toch is dit niet het enige waar we voor vallen. Een man zal beter zijn best moeten doen om een vrouw voor zich te winnen. Deze dingen die mannen doen, trekken alle vrouwen over de streep.

dingen die mannen doen
Bron: Pinterest

Dingen die mannen doen en die vrouwen niet kunnen weerstaan

Er zijn van die acties waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Dit zijn dingen die mannen doen die we absoluut niet kunnen weerstaan – en ook niet willen weerstaan!

1. Hij kan de subtiele knipoog geven

Natuurlijk kun je overduidelijk knipogen, maar er bestaat ook die subtiele knipoog. Eentje die mannen waarschijnlijk vaak ook nog eens onbewust doen.

2. Hij is altijd kalm

Een man die rustig blijft in iedere situatie is simpelweg gewoon onweerstaanbaar. En natuurlijk precies wat iedere vrouw nodig heeft…

3. Hij zorgt goed voor zichzelf

We gaan natuurlijk liever voor een man die wel wat tijd spendeert in de badkamer… Daar staan we graag ons plaatsje aan af, toch ladies?

4. Hij heeft zijn eigen stijl

En die gaat verder dan basic t-shirts en de huidige modetrends.

5. Hij heeft een mannelijke geur

Natuurlijk kan een man niet helemaal beïnvloeden hoe hij zelf ruikt, maar er zijn tegenwoordig genoeg middelen om de boel een handje te helpen. De juiste parfum is een must en zorgt ervoor dat hij echt onweerstaanbaar is.

6. Hij toont affectie

Af en toe dat kusje op je voorhoofd, die arm om je heen of het geven van een hand is precies waar ons hartje sneller van gaat kloppen natuurlijk.

dingen die mannen doen
Bron: Pinterest

Lees ook: Dingen die alle vrouwen doen en mannen verschrikkelijk vinden