Natuurlijk verschillen wij vrouwen behoorlijk van het mannelijke geslacht. We hebben dan ook typische dingen die we allemaal doen, tot ergernis van de mannen. Dit zijn alle typische dingen die vrouwen doen op een rijtje.

Dat we eerst een foto van ons eten willen maken voor we het eten

Terwijl je lover zijn tanden het liefst meteen in zijn burger zet, grits jij snel je telefoon uit je tas om er een foto van te maken. Sorry not sorry, maar hij zal toch echt even moeten wachten met het naar binnen schuiven van zijn eten.

Dat we onzeker zijn over alles

Wij vrouwen kunnen zelfs over de kleinste dingen onzeker zijn en zoeken dan ook keer op keer bevestiging bij onze partner. Natuurlijk vindt hij het niet erg om ons een paar keer te vertellen dat hij echt niet zomaar bij ons weggaat, maar als dit vaak gebeurd is het erg vermoeiend.

Dat we overal haar achterlaten

En dan bedoelen we echt overal. Dus niet alleen in de badkamer, maar ook in bed en op de kookplaat.

Dat we honderden producten hebben voor onder de douche

Waar mannen wegkomen met een all in one showergel, is dit bij vrouwen toch net ietsje anders. Voor alles hebben we een ander product nodig: showergel, shampoo, scrub, haarmasker, gezichts cleanser, noem het maar op. Mannen vinden het enorm irritant dat dit zo veel ruimte inneemt, maar toch stelen ze er stiekem van.. Hypocriet much..

Dat we nooit kunnen kiezen

Of het nu over kleding gaat of wat we willen eten: we kunnen gewoon niet kiezen. En als vervolgens onze bf een restaurant uitkiest, is deze meteen afgekeurd. Je snapt wel dat mannen dit bloedirritant vinden.

Lees ook: De grootste afknappers tijdens het daten volgens mannen