Er zijn een aantal mega gemakkelijke dingen die een man kan doen om een vrouw om zijn vinger te winden. Helaas vergeten veel mannen dat deze trucjes bestaan en gebruiken ze deze vaak niet meer tijdens een date. Dit zijn tien hele simpele dingen die veel mannen vergeten te doen tijdens een date.

De meest simpele dingen die veel mannen vergeten te doen tijdens een date

Mannen trekken vaak van alles uit de kast om een vrouw te overtuigen van hun charmes, maar helaas is dit dan vaak juist niet hetgeen wat indruk maakt op ons. Wij vrouwen zijn namelijk helemaal niet zo moeilijk en we zijn juist suckers voor de meest simpele dingen. Er zijn een aantal van die klassieke moves die al sinds jaar en dag werken, maar helaas steeds vaker vergeten worden door mannen. Dit zijn de meest simpele dingen die veel mannen vergeten te doen tijdens een date. Mannen, lezen jullie mee? 😉

dingen die veel mannen vergeten te doen tijdens een date
Bron: Vampire Diaries

1. Mannen luisteren vaak niet

Als er iets is waar vrouwen ongelukkig van worden, is als ze zich niet gehoord voelen. Het liefst willen we dat een man gewoon interesse toont in ons, in plaats van dat we het idee hebben dat we praten tegen een muur. Hoe je dat doet, mannen? Heel simpel. Raak niet afgeleid, kijk een vrouw aan als ze praat en stel vragen terug óf geef antwoord op wat een vrouw zegt.

2. Mannen stellen geen vragen

Natuurlijk moet je een vrouw de ruimte geven om te praten en dat doe je ook door genoeg interesse te tonen. Helaas vergeten veel mannen vaak dat ook een date voorbereiding vergt, waardoor er eigenlijk vragen gesteld worden. Zonde.

3. Mannen plannen de date altijd ’s avonds

Als het aan een man ligt, gaan we altijd voor de standaard date met een etentje en een bioscoopbezoekje. Best leuk, maar een andere date overdag kan ook geen kwaad. Wij vrouwen vinden het namelijk ook mega leuk om een koffietje met een taartje te eten of om lekker te picknicken in het park bij mooi weer.

4. Mannen sturen geen berichtjes na afloop

Mannen laten een vrouw soms wel vijf dagen in spanning wachten na een date, omdat ze denken dat dat de juiste methode is. En dat terwijl we eigenlijk liever willen dat een man laat weten dat hij aan ons denkt. Een bedankje voor de leuke date binnen 24 uur is al méér dan genoeg.

5. Mannen tonen geen respect

Mannen hebben hét talent om er de meest respectloze dingen uit te flappen. Als er iets is waar wij vrouwen een hekel aan hebben zijn het respectloze opmerkingen of -acties.

6. Mannen bieden niet meer aan om te betalen

Misschien een beetje ouderwets, maar stiekem vinden we het best prima als een man zo nu en dan zijn portemonnee trekt. Het heeft eigenlijk ook wel iets romantisch.

7. Mannen maken geen grapjes

Mannen gaan vaak veel te serieus om met dates terwijl vrouwen een beetje humor wel kunnen gebruiken. Zo haalt het namelijk voor beide partijen de spanning eraf.

8. Mannen lachen niet

Op één of andere manier lachen mannen een stuk minder vaak dan vrouwen en dat is mega zonde. Een lachende man zorgt namelijk ook voor een extra kriebeltje bij vrouwen. We zien mannen dus veel liever met zijn tanden bloot.

9. Mannen geven geen complimentjes meer

Juist omdat we vaak zo onzeker zijn, kunnen we die complimentjes heel goed gebruiken. Toch komen die tegenwoordig voornamelijk van onze besties en niet meer van de mannen waarmee we daten.

10. Mannen zijn geen gentleman meer

We kunnen er zo onwijs van genieten als een man de stoel voor ons aanschuift óf de autodeur voor ons open houdt. Helaas zijn mannen dit een beetje vergeten en moeten we het vaak zelf doen.

Lees ook: 7x de voordelen van een oudere man daten