Ondanks dat het zo z’n voordelen heeft om werkend te zijn (hallo geld), missen we onze studententijd enorm. Het was gewoon de beste tijd uit ons leven! Deze dingen uit het studentenleven mis jij so-wie-so.

Feuten
Feuten

Dingen uit het studentenleven die we missen

Natuurlijk zijn er ook dingen uit het studentenleven die we totaal niet missen (hallo pasta pesto als ontbijt). Toch blijven we terug verlangen naar de volgende dingen.

Studentenavond

We weten niet hoe het bij jullie zat, maar voor ons was donderdagavond dé studentenavond. Lekker met al je besties naar de kroeg om een corpsbal aan de haak te slaan. En als dat niet lukte omdat je al aardig teut was en over je woorden struikelde, dan ging je gewoon voor zijn beste vriend.

Uitslapen

Was je nog moe wanneer je opstond? Dan skipte je die eerste 2 lessen toch gewoon. De slides kwamen toch altijd wel online..

Huisavondjes

Lekker met je huisgenoten (die inmiddels haast je beste vriendinnen waren) op de bank met een fles wijn en Temptation Island. Heerlijk!

Oneindig veel borrels

Iedereen nam wat mee voor op de borrelplank; van stokbrood tot dipsausjes en van kaasjes tot hummus met veggies, om vervolgens urenlang te borrelen en vooral te roddelen. Die goedkope fles wijn erbij van de Appie maakte het helemaal af.

One night stands

Aan het einde van de stapavond nog even het pleintje op om te kijken of je met iemand mee naar huis kon. De keuze was niet altijd reuze, en de seks vaak slecht, maar het leverde tóch de mooiste verhalen op. Met die spijt achteraf moest je gewoon maar even dealen.

Op vakantie wanneer je wilt

Als student hoefde je niet al je vrije dagen bij elkaar te sprokkelen om een weekje weg te gaan. Wilde je op vakantie? Dan ging je gewoon.

Pasta pesto

Zo vies maar stiekem zó lekker!

Lees ook: 7x vieze dingen die je herkent als je in een studentenhuis woont