Wat zijn we toch eigenlijk een stelletje stiekemerds af en toe. We doen een hoop dingen die we liever niet toegeven en toch is het eigenlijk algemeen bekend dat elke vrouw het doet. Je hoeft je nergens voor te schamen, want ja we zijn er allemaal schuldig aan. Wij hebben alle herkenbare dingen voor je op een rijtje gezet en waag het niet om het nu alsnog te blijven ontkennen!

queen of jetlags-fem-fem

Make-up kwasten niet schoonmaken

Oké, je reinigt je kwasten weleens, zo af en toe een keertje, een of twee keer.. Eigenlijk begin je pas aan dit klusje als je verder niks te doen hebt of sterker nog je koopt gewoon nieuwe omdat je zo lui bent om ze schoon te maken. Oeps..

Make-up er ’s avonds niet afhalen

Sommigen doen het nooit en andere alleen als het ze uitkomt: make-up van het gezicht halen. We weten in principe allemaal dat het slecht is voor je huid en voor je gezicht, maar toch laten we het 9 van de 1o keer altijd zitten.

Babyface foto

Dat je een make-up loze selfie maakt en deze stuurt met de tekst no make-up day of babyface. Kanttekening: waarschijnlijk ben je een halfuur bezig geweest om het juiste plaatje te schieten om de andere 99 foto’s toch niet zo flawless waren als je had verwacht.

Beha niet wassen

We hebben allemaal zo onze favoriete bh’s en het liefst dragen we deze heel de week. Notitie: deze dragen we dan ook vaak heel de week. Je denkt dat je beha wel een tijdje mee kan en anders hang je hem toch even buiten of spuit je er wat deo op. Misschien toch slim om hem ietsjes vaker te gaan wassen.

Kleding die we nooit dragen

Elke vrouw, maar dan ook letterlijk élke vrouw heeft kleding in haar kast hangen die een regelrechte miskoop waren of simpelweg gewoon niet worden aangetrokken. Terugbrengen? Nee dat kan helaas niet want je bent én het bonnetje kwijt én de retourdatum is al verstreken…

Te laat komen terwijl je de hele dag niks te doen had

Je hebt de hele dag werkelijk geen reet uitgevoerd en series gekeken. In de avond heb je dan eindelijk iets gepland staan én dan flik je het gewoon alsnog om veel te laat te komen. Tsja, misschien toch maar iets eerder moeten beginnen met het make-upje.

Scheren

In de winter: teddybeer. We nemen dan vaak niet eens de moeite om überhaupt het scheermes aan te raken. Heb je een date of iets anders speciaals gepland staan: dan toch even scheren. Nee, waarom al die moeite verder doen als je toch 24/7 in een lange broek rondloopt.

Smokkelen in de sportschool

Je gaat naar de sportschool om het uiterste uit je te halen, maar stiekem ga je toch meer om anderen te laten denken dat jij het uiterste uit je haalt. Werkelijkheid: je rent misschien 10 minuten op de loopband en maakt een foto van je heftige work-out. Jep, het gebeurt echt.

”ik ben ziek..”

Je hebt al weken iets gepland staan en op de dag zelf kom je erachter dat je toch eigenlijk wel heel lekker in je bedje ligt. Wat te doen? Je belt je vriendin op met een heel zielig stemmetje dat je je niet zo lekker voelt en liever een avondje thuis blijft… Om vervolgens een zak chips open te trekken en weer ongegeneerd verder te gaan met je Netflix-marathon.

Lees ook: dit zijn de tekenen in je relatie dat het niet goed gaat