“Tassen” we kunnen we geen genoeg van krijgen. Een tas maakt je outfit net even iets beter in welk formaat dan ook. De afgelopen jaren waren micro-tassen helemaal in, denk bijvoorbeeld aan de mini-bags van Jaquemus. Maar ook modemerk Dior, lanceert een collectie aan kleine tasjes. En geloof ons, die wil je direct op je verlanglijstje zetten.

@instadior
@diorbaggs

Dior lanceert Micro-Bags

De unieke vormen van de iconische Dior tassen worden opnieuw uitgevonden in een serie aan kleine tasjes. Dit is het perfecte essential item tijdens een avondje uit. Niet alleen de unieke Lady Dior en 30 Montaigne worden in een mini versie uitgebracht, ook de Dior Caro en Saddle Bag worden in het klein gelanceerd. De silhouetten van de tassen zijn hetzelfde, maar dan ietsje kleiner.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

De Micro-Bags komen in diverse kleurtjes, zo kun je kiezen uit zwart, rood, pastelroze, hemelsblauw en mint. Waarom die kleurtjes ? Dit waren de favoriete kleuren van Christian Dior himself. How cute! Deze nieuwe kleine tasjes zijn perfect voor overdag als je niet te veel wil meenemen, maar ook voor een gezellig avondje uit. Dior zorgt door middel van deze tas voor een uniek fashion statement die bij iedereen past.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Lees ook: De meest trendy accessoire van deze zomer: de buik ketting