Voor wie Cruella de Vil niet kent, shame on you. De ultieme slechterik uit het boek en de films “101 Dalmatiërs” is terug op het witte doek. Goed nieuws voor Disney-fans, want het lijkt er toch echt op dat de film ‘Cruella’, met Emma Stone (32) in de hoofdrol, dit jaar uitkomt.

In augustus 2019 werd bekendgemaakt dat de release van de film, die eigenlijk in 2020 moest zijn, met een jaar werd uitgesteld. Ook de trailer van de film is er eindelijk!

Disney+

Het lijkt er sterk op dat Cruella en twee andere nieuwe films van Disney direct op de streamingdienst van het entertainmentconcern verschijnen en hun première niet in de bioscoop beleven. Dat meldde de website Deadline in november. Die vermeldde er wel bij dat er nog geen definitief besluit genomen was. Volgens de entertainmentsite ging het naast Cruella ook om de live-actionfilm Pinocchio met Tom Hanks en Peter Pan & Wendy. In die film zijn Alexander Molony en Ever Anderson te zien.

Het is niet bekend of de films – wanneer ze op Disney+ verschijnen – gratis te bekijken zijn of dat er betaald voor moet worden. Eerder kon de nieuwe Disney Pixarfilm Soul gratis gestreamd worden, maar moesten kijkers voor de live-actionversie van Mulan betalen.

Lees ook: 4 topseries op Netflix om nu direct mee te beginnen!