Monica Geuze verhuisde pas met haar nieuwe liefde Robbert en dochtertje Zara-Lizzy naar hun nieuwe pandje in Amsterdam. Hoewel ze prachtig woonde in Vinkeveen, lag haar hart toch meer in de grote stad. Ze besloot daarom vaarwel te zeggen tegen Vinkeveen en een grachtenpandje aan te schaffen. Het Amsterdamse grachtenpand van Monica Geuze bekijk je hier helemaal van binnen.

Monica Geuze en liefde Robbert kopen nieuw huis

Het leven van Monica Geuze loopt de afgelopen tijd op rolletjes. Natuurlijk heeft ze wel te maken gehad met tegenslagen. Zo gingen voetballer Lars Veldwijk en Monica Geuze ruim een jaar na de geboorte van Zara-Lizzy uit elkaar. Lars vertrok naar Zuid-Korea om daar zijn voetbalcarrière voort te zetten en Monica bleef als single mom achter. Gelukkig ontmoette ze niet veel later haar huidige liefde Robbert. Samen zijn ze nu helemaal gelukkig in hun nieuwe grachtenpand.

Het nieuwe Amsterdams grachtenpand van Monica Geuze is inmiddels om door een ringetje te halen. Nadat ze het kochten en de sleutel in ontvangst namen, begon er een lange periode van verbouwen en renoveren. Ze wilde het hele grachtenpand naar eigen wens en dat is gelukt. Hoewel Geuze normaal niet zo snel de binnenkant van haar huis deelt, maakt ze dit keer een uitzondering. Ze laat ons nu wel het woongedeelte van haar nieuwe optrekje van top tot teen zien.

Het grachtenpand van Monica Geuze

Dat haar huis stijlvol en persoonlijk ingericht is, is een ding wat zeker is. Monica heeft smaak en dat zie je aan alles. We beginnen even in haar prachtige woonkamer. Of nou ja, twee prachtige woonkamers. Mo kan namelijk gewoon kiezen waar ze op de bank ploft! Wat een luxe.

Die luxe zien we ook meteen terug in de eetkamer, waar Monica een reus van een tafel heeft neergezet. Zo hoeft ze naar eigen zeggen geen plastic stoelen aan te schuiven als ze gasten over de vloer krijgt. Iets wat altijd al een droom was. Dat begrijpen wij! Hoe heerlijk is het om met familie of vrienden aan deze tafel te schuiven?!

Hoewel we alleen de beide woonkamers en de eetkamer hebben we gezien, weten we eigenlijk wel genoeg. De rest van het grachtenpand van Monica Geuze moet wel net zo stijlvol zijn als dat wat we net gezien hebben.

Bekijk hier de gehele video waarin ze je meeneemt in haar interieur.

Lees ook: Monica Geuze doet boekje open over haar ex-vriend Lars