Dua Lipa kennen we natuurlijk allemaal van haar grote hits als Levitating, One Kiss en Don’t start now. Maar wat leveren al deze goed verkopende albums, uitverkochte concerten en samenwerkingen op? Dit bizarre bedrag verdient Dua Lipa per dag.

Dit verdient Dua Lipa

Carrière

Dua Lipa’s carrière begon allemaal met een aantal covers op YouTube en een modellencontract. Het was al snel duidelijk dat ze meer in haar mars had toen ze in een reclame voor X Factor speelde. Door de reclame werd ze meteen opgepikt door de muziekindustrie. De zangeres kreeg een platencontract aangeboden, kreeg een manager en producer en groeide zo uit tot een van de grootste pop artiesten.

In 2017 brak de zangeres echt door bij het grote publiek met haar album ‘Dua Lipa’. Vanaf dit moment scoorde ze de ene na de andere grote hits als One Kiss, Physical en Levitating wat heeft gezorgd voor een vermogen waar je ‘u’ tegen zegt.

Deze bekendheid heeft er toe geleid dat de zangeres de ene na de andere samenwerking met grote modemerken als Versace en Yves Saint Laurent binnen sleept. Dit alles levert haar een aardig zakcentje op.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Verdiensten

Al deze hits, samenwerkingen en concerten leveren natuurlijk een behoorlijk bedrag op. Het vermogen van Dua Lipa wordt geschat op zo’n 14 miljoen euro. Dit hangt wel af van hoeveel muziek ze verkoopt en welke samenwerkingen ze wel of niet aangaat.

Naast de inkomsten van haar muziek, verdient Dua Lipa ook aan de samenwerkingen met verschillende modemerken. Dit levert de zangeres jaarlijks zo’n 1 miljoen euro op; dat is niet niks!

Maar hoeveel verdient Dua Lipa per maand, dag of zelfs per seconde? Hier een overzicht:

  • 1 miljoen euro per jaar
  • 83.333 euro per maand
  • 2.470 euro per dag
  • 114 euro per uur
  • 1,90 euro per minuut
  • 3 cent per seconde

Lees ook: Nieuws uit Hollywood: Dua Lipa gaat in film spelen