Ze is bloedje mooi, kan zingen en blijkbaar óók nog eens acteren. De 25-jarige Dua Lipa heeft haar eerste acteerklus in the pocket: ze gaat namelijk spelen in de film ‘Argylle’.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Het verhaal

Argylle is gebaseerd op een soon to be released boek van auteur Ellie Conway en gaat over the world’s greatest spy die wereldse avonturen beleeft. Goed nieuws: er komen niet één maar wel drie delen aan die zich afspelen over de gehele wereld. Prachtige locaties en bijzondere landschappen staan ons te wachten. De productie van dit enorme project start begin augustus in Europa.

Titelsong

Al Dua’s talenten worden benut, zo gaat ze niet alleen een rol spelen in de film maar werkt ze ook mee aan de titelsong. We kunnen nu al niet wachten om het nummer straks lekker mee te blèren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Bekende namen

Argylle is géén film voor bangerikken: het is een spionagethriller geregisseerd door niemand minder dan, tromgeroffel, Matthew Vaughn. De Britse filmregisseur kennen we natuurlijk allemaal van Stardust en de superheldenfilm X-men First Class. Naast Vaughn werken er nog meer bekende namen mee als Henry Cavill, John Cena, Bryan Cranston en Samuel L. Jackson. Wow, wát een cast!

Lees ook: Oeh! Lily Collins speelt hoofdrol in film over Polly Pocket