Natuurlijk vallen mannen niet alleen maar op uiterlijk, maar het uiterlijk zegt volgens hen wel meer over een vrouw dan je in eerste instantie zou denken. De keuze voor styling zegt veel over de persoonlijkheid van iemand, en dan hebben we het vooral over de schoenen die je draagt. Dit zeggen jouw schoenen over je volgens mannen.

Dit zeggen jouw schoenen over je volgens mannen

Glamour ging in gesprek met verschillende mannen om er zo achter te komen wat zij precies vinden van schoenen die wij vrouwen regelmatig uit de kast trekken. Hoewel je helemaal zelf moet weten wat je aantrekt, vinden we deze informatie stiekem best een beetje interessant.

1. Felgekleurde schoenen

Niet per se een type schoen, maar wel een (blijkbaar) belangrijk kenmerk. Hierover zeggen mannen dat dit juist een goede keuze is, omdat je meteen lekker opvalt. Wil jij indruk maken en snel de aandacht trekken? Kies dan voor een fel kleurtje.

2. Hoge hakken

Met een paar mooie hoge hakken kom je volgens mannen eigenlijk altijd goed voor de dag. Zonder sokken, want dan scoor je volgens mannen minpunten.

Dit zeggen jouw schoenen over je
Bron: Pinterest

3. Lange laarzen

Mannen hebben een voorkeur voor lange laarzen. Dit komt doordat ze heel goed begrijpen waarom wij hier voor kiezen. Het maakt de keuze om een zomers jurkje te dragen nét iets makkelijker, aangezien je niet gelijk je hele been blootgeeft. En dat kleine stukje been dat wél zichtbaar is, vinden mannen behoorlijk sexy.

4. Schoenen met platform

Mannen zeggen tegen Glamour dat dit eigenlijk gewoon een afknapper is. Grote kans dat deze mannen niet op de hoogte zijn van de laatste trends.

5. Cowboylaarzen

Heb je niets met het platteland? Dan hoef je volgens mannen ook geen cowboylaarzen aan te trekken. Eh… Hier zijn we het ook niet mee eens.

6. Sneakers

Je hoeft je sneakers zeker niet in de kast te laten staan tijdens een avondje uit, want eigenlijk vinden mannen vrouwen op sneakers best wel sexy. Het hoeft allemaal niet zo over de top!

Lees ook: Dit vinden mannen de mooiste oogkleur bij vrouwen