Als je dacht af te zijn van het Bachelor geroddel, dan had je het mis. We zijn namelijk nog steeds niet uitgepraat over de reünie van afgelopen week. Naast alle drama, gossip en hook-ups, was er óók nog ruimte voor liefde. Niemand minder dan publieksfavoriet Diva, heeft na de Bachelor toch de liefde gevonden. En we hebben het hier gelukkig niet over Tony!

Diva in De Bachelor

Door haar naam, spraakmakende karakter en herkenbare stem, was Diva de publieksfavoriet van het afgelopen seizoen van het programma De Bachelor. Helaas moesten we in aflevering negen afscheid nemen van de sprankelende Diva. Tony koos ervoor om Jolijn de roos te geven, waarna Diva terug naar Nederland vertrok. Tony had twijfels door het leeftijdsverschil. Echter werd ze bij haar terugkeer naar het thuisfront al herenigd met haar grote liefde. Ahhh! 

Leven buiten De Bachelor

De 23-jarige Bachelor-babe runt al enige tijd haar eigen webshop. Hiermee verkoopt ze vooral rock chic vintage kleding. Haar webshop heet Forces Vintage en is voortgekomen uit haar voorliefde voor vintage motor shirts. Een mega babe dus! Diva ging elk weekend naar een lokale vintage winkel om motorshirts te passen én kopen. Die verkoopt ze nu in haar webshop, samen met andere fashion-items. Ze is ook bezig met een eigen kledinglijn Call me Angel. We kunnen nu al niet wachten om de eerste items te scoren!

Nieuwe liefde

Hoewel Diva aardig aan het flirten was met Rick tijdens De Bachelor reünie, vertelt ze tegen hem een nieuwe liefde gevonden te hebben! Spoiler: het is niet Rick. Diva en haar lover zijn nog niet Instagram official, maar het zit helemaal goed tussen de twee! Kennelijk heeft de business-babe toch nog tijd voor een leuke man in haar leven.

Rick stelde Diva de vraag of het dikke mik is tussen de twee, waarop ze antwoordde, “Nee, Rick, stop!” In de aflevering van Vrijgezellig vertelt Diva al hoe ze haar toekomst voor zich ziet en wat ze in een man zoekt.

Lees ook: 7 redenen om aan het programma de Bachelor mee te doen