Nu alle roddels en juice over Tony Junior naar voren komen, snappen wij niet waarom je óóit aan een programma als De Bachelor mee kunt doen. Toch is het het misschien minder erg dan het lijkt. Hier zijn 7 redenen om je wél voor volgend seizoen in te schrijven.

1. Een gratis vakantie

Wie zegt er nu nee tegen een gratis vakantie? Er is een kans dat je na 1 á 2 dagen weer op het vliegtuig naar huis wordt gezet omdat je geen roos hebt weten te bemachtigen, maar het kan ook zo zijn dat je bijna 2 weken op een prachtig eiland mag vertoeven. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren!

2. Heel veel cocktails

Het lijkt alsof de dames om de dag een cocktail party hebben! Aan hippe drankjes is in ieder geval geen gebrek wanneer je meedoet met het programma. En als je dan ook nog eens op date mag met de Bachelor is er eens een grote kans dat er een flesje gepopt gaat worden. Cheers!

3. Legendarische dates

Als je op date in Nederland gaat zal het al snel ‘een drankje doen’ zijn. Nu is hier natuurlijk helemaal niets mis mee en kan dit hartstikke gezellig zijn, maar een helikoptervlucht is nét wat spectaculairder. Of wat dacht je van ziplinen! Door een actieve date te organiseren is het ook nog eens makkelijker om een connectie met iemand te maken. Win-win!

4. Een hele groep nieuwe besties

We hadden verwacht dat 20 dames in een villa één grote bitchfight zou worden, maar niets bleek minder waar. De deelneemsters van het afgelopen seizoen met Tony Junior werden besties en keerden de Bachelor de rug toe. Bye boy! Tony heeft zelfs een interview aangevraagd om uit te halen naar de Bachelor dames. Autch! 

5. Een carrière als influencer

Als je jezelf door de eerste paar rondes weet heen te worstelen is er een grote kans dat je een following krijgt op Instagram. Die je vervolgens kunt gebruiken om detox thee te verkopen of de titel Miss Nederland te winnen. We zullen geen namen noemen.

6. De hele dag zonnen

Vraag je je ook wel eens af wat de dames de hele godganse dag doen tijdens hun verblijf? Ze hebben namelijk geen toegang tot hun smartphones. Wij denken iets in de volgende richting: zwemmen, zonnen, lezen, roddelen, repeat. Klinkt als de perfecte dagbesteding als je het ons vraagt!

7. De kans op de man van je dromen

Als kers op de taart maak je ook nog eens kans op de man van je dromen! Geruchten doen de ronde dat deze man de nieuwe Bachelor wordt. Schrijf jij je in?

Lees ook: Heeft Maxime uit De Bachelor het bed gedeeld met Tony?