Je weet wat ze zeggen: good genes run in the family. En dat geldt ook zeker voor de mega knappe dochter van het topmodel Daphne Deckers. Dochter Emma Deckers lijkt in de voetsporen van haar moeder te treden en deelt een prachtig bikinikiekje op Instagram.

Emma Deckers

De knappe Emma Deckers is de dochter van Daphne Deckers en dat is duidelijk te zien. De twee lijken misschien qua kapsel niet op elkaar, maar de gezichten van moeder en dochter zijn bijna identiek. Emma heeft de posing techniques van haar moeder duidelijk overgenomen en laat dit zien met een prachtig bikinikiekje.

“Wat sta ik er heerlijk nonchalant en totaal niet geposeerd bij zeg. Ach ja”, schrijft ze bij de foto van zichzelf in bikini. Gevolgd door de hashtags #vakantie #fuckit #feelinggood.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Carrière als model

Emma is duidelijk net zo fotogeniek als haar moeder en timmert daarom ook zelf aan de weg als model. Toch is dit niet haar allergrootste ambitie. Emma droomt van een carrière als actrice en verhuisde hierom al eens naar LA om aan haar carrière te werken. De beauty woonde daar samen met haar vriend Oscar, maar de twee besloten uiteindelijk toch uit elkaar te gaan. Emma keerde hierom terug naar Nederland.

Lees ook: Heidi’s Klum bloedmooie dochter lijkt als twee druppels water op haar moeder