Eind augustus verscheen de 17-jarige dochter van het topmodel Heidi Klum voor het eerst op de catwalk. De bloedmooie Leni maakte haar catwalkdebuut bij het Italiaanse modehuis Dolce&Gabbana. Zo moeder zo dochter blijkt hier maar weer het geval.

Leni Klum

Leni Klum is de naam van de prachtige dochter van Heidi. De blondine, met Duitse afkomst, is nog maar 17 jaar oud en nu al een waar topmodel. Met haar lange blonde lokken, knalblauwe ogen en jaloersmakend lange benen is ze een geboren catwalkmodel. Met al 946 duizend volgers op Instagram is het sterpotentieel van “Petite Klum” onbetwistbaar.


Met haar Duitse en Amerikaanse nationaliteit, is Leni al een wereldreizigster sinds haar geboorte. Leni heeft zonder twijfel al meer air miles gespaard dan menig CEO. Het voor de lens staan en het betreden van de catwalk zit in haar DNA: haar moeder Heidi is de host geweest bij Duitsland’s hoogst gewaardeerde show Germany’s Next Top Model.

Catwalkdebuut

Leni maakte haar debuut afgelopen augustus tijdens de show van Dolce&Gabbana tijdens Berlin Fashion Week. En we kunnen maar een ding zeggen, What. A. Walk. Leni draagt een prachtige en unieke Alta Moda stretch dubbel satijnen corset jurk en rok. D&G’s nieuwe collectie, genaamd Alta Moda, is ontwerpen om unieke emoties op te wekken. Er is gebruik gemaakt van zijde, brokaat, fluweel, glas en zelfs kristallen. Italiaans vakmanschap at it’s finest.

Klum Forest

Dat kleine Klum meer is dan alleen haar mooie buitenkant bewijst ze door aandacht te vragen voor de klimaatcrisis. In haar Instagram bio staat een link naar haar webpagina Klum Forest, waar ze mensen vraagt te doneren zodat er meer bomen geplant kunnen worden. Een echte beauty & the brains dus!

Lees ook: Wauw! Dit zijn de drie knappe dochters van Gordon Ramsay