Gordon Ramsay is ondertussen een icoon van deze generatie geworden. De celebrity chef-kok die je zegt waar het op staat en er nog een paar scheldwoorden aan toevoegt blijkt gelukkig ook een lieve kant te hebben. Zo heeft hij een groot gezin en is hij gezegend met drie knappe dochters! Zo zien Megan, Matilda en Holly er uit!

Papa Gordon

Gordon Ramsey heeft het goed voor elkaar. Zo heeft hij buiten zijn carrière als topkok een prachtige vrouw en wel vijf kinderen! Het leeftijdverschil tussen de oudste vier, Megan, Holly, Jack en Matilda verschilt vrij weinig: hoogstens twee jaar. Tussen hen en de kleine Jack van twee jaar is het verschil wel enorm, maar desalniettemin een groot, gezellig en knap gezin! We hopen alleen dat ze niet allemaal het temperament van hun vader hebben geërfd… Maak kennis met de drie knappe dochters van de chef-kok.

Megan Ramsey (23)

Megan is het oudste kind van Gordon Ramsey is een hele andere kant op gegaan dan haar vader. Zo is ze nu Account Executive bij communicatie en pr-bureau. Aan haar Instagram te zien houdt ze wel van een drankje doen en op vakantie gaan! Oh ja, en foto’s maken met baby Oscar natuurlijk, wiens Instagram account ook zeker het bekijken waard is!

Holly Ramsay (21)

Holly Ramsay is de op één na oudste van familie Ramsay en vormt een tweeling met Jack. De beauty is een digitale maker: ze maakt ze een podcast over haar mentale gezondheid. Verder werkt ze als model voor het Modellenbureau Established Models (EST). Haar prachtige looks heeft ze niet van een vreemde, want hoewel Gordon misschien niet veel bijdraagt, is moeder Tana een echte prachtvrouw!

Matilda Ramsay (21)

De jongste dochter van Gordon volgt de voetsporen van haar vader wél op! Zo presenteerde Matilda vijf seizoenen lang het kookprogramma Matilda and the Ramsay Bunch, waar heel de familie Ramsey in te zien was. Matilda, ook wel Tilly genoemd, gaat nog een stapje verder en gaat binnenkort meedoen aan het nieuwste seizoen van MasterChef Australia. Hopelijk heeft ze niet zo’n kritische chef tegenover zich als haar vader…

Lees ook: Prachtige familie! Acteur Sylvester Stallone is gezegend met drie dochters