Madonna, een grote naam in heel de wereld. De queen of the pop music wordt ze ook wel genoemd. Haar kinderen moeten dan wel net zo fancy als haar zijn. En daar hebben we zeker geen ongelijk in. Lourdes Leon, dochter van Madonna. Deze knappe verschijning is inmiddels 25 jaar oud en wauw wat een hottie (just like her mom.)

bron: @lourdesleon
bron: @lourdesleon

Dochter van een pop icoon

Madonna heeft niet stil gezeten. In 1995 ontmoette ze een Cubaanse personal trainer. Hij trainde onder andere Carlos Leon. Carlos en Madonna kregen samen een kindje en die noemde ze, jawel, Lourdes Maria Ciconne Leon. Toch bleek het niet meant to be te zijn en gingen de twee na een jaar al uit elkaar. Lourdes werd geboren in LA (jealous) en verhuisde door de break up van haar ouders op jonge leeftijd al naar Londen, samen met haar moeder. In Londen trouwde Madonna met filmmaker Guy Ritchie. Madonna en Guy Ritchie kregen ook samen een kindje en die noemde ze Rocco. Rocco en Lourdes gingen samen naar een internationale Franse school om vloeiend frans te leren spreken.

Lourdes Leon in de liefde

Toen Lourdes klaar was met de basisschool verhuisde ze van Londen naar NYC (second time, i’m jealous.) In New York City ging Lourdes naar de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts. En op deze school kwam ze acteur Timothée Chalamet tegen. De twee werden verliefd op elkaar en zijn twee jaar samen geweest. Toen ze klaar was op de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts ging ze door naar een opleiding aan de uni van Michigan en hier kreeg ze les in theater, dans en muziek.

bron: pinterest.nl
bron: pinterest.nl

Material Girl make-up lijn

Hoewel Lourdes al super druk met school was heeft ze in de periode van high school en de universiteit ook nog een eigen make-up lijn uitgebracht. De Material Girl make-up lijn. Deze make-up lijn was verkrijgbaar in Macy’s (Amerika.)

Madonna wilde geen dochter in de spotlights

“Mensen hebben al sinds ik heel klein was iets over me te zeggen. Dat ik privacy had zorgde ervoor dat ik ze allemaal op een rijtje hield en niet in een inrichting belandde.” Madonna heeft ervoor gekozen om haar dochter uit de spotlights te houden, vandaar dat we ook niet zo veel van Lourdes hebben kunnen zien. Haar moeder wist als geen ander hoe het was om in de spotlights te staan en besloot daarom haar dochter niet bloot te stellen aan de wereld.

Lourdes betaalt veel zelf

Je zou toch denken dat als je moeder zo bekend is je best veel zal krijgen. Bij Lourdes is dat anders. De brunette moet namelijk gewoon zelf haar schoolgeld en studentenhuis betalen. “Je krijgt niet zomaar iets in mijn familie. Ik denk dat mijn moeder andere kinderen van beroemde mensen zag en dacht: ‘Zo gaan mijn kinderen dus niet worden’. Ik denk ook dat als je ouders dingen voor je betalen, je ze altijd iets verschuldigd blijft.”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LOLA (@lourdesleon)

Hoe gaat het nu met de 25-jarige Lourdes?

Lourdes zit op het moment in de modellenwereld. Zo kon je haar spotten in campagnes voor Savage x Fenty, Swarovski, Miu Miu en Stella McCartney en heeft ze vorig jaar voor de Versace show in Milaan gelopen. Ook heeft ze vorig jaar haar eerste Vogue cover binnengehaald, wauw. 

Daarnaast is ze ook lekker zichzelf en durft veel van zichzelf te laten zien. Ze omarmt bijvoorbeeld haar lichaamshaar en vindt het niet erg om dit te delen met heel de wereld.

Lourdes vindt het erg belangrijk dat ze niet door haar stunning uiterlijk wordt herkend. “Als model vertrouw je eigenlijk op je uiterlijk. Het kan erg overweldigend zijn en kan mogelijk veel onzekerheid veroorzaken. Het is duidelijk dat je er niet je hele leven hetzelfde uit zult zien. Mijn moeder dringt erop aan dat ze me aan het denken zet over waar ik naast mijn uiterlijk om bekend wil staan. Dat is niet waar ik wil dat mensen me aan herinneren. Het is niet echt,” vertelde Lourdes in een interview.

Lees ook: Prachtige verschijning: Ella Blue is de 21-jarige dochter van John Travolta