Hugo de Jonge is al 1,5 jaar hét gezicht wat we niet meer wegdenken bij de coronacrisis. Deze man heeft ons door goede, maar toch (helaas) vaak slechte tijden gesleept. Hoewel lang niet iedereen het altijd eens met hem is, wordt er nog wel eens vergeten dat deze man eigenlijk gewoon heel hard zijn best doet. Het is natuurlijk niet niks om deze taak op je te nemen. En dat met een geweldig gezin thuis. Hugo de Jonge heeft namelijk ook nog gewoon een happy family die hem iedere avond weer met liefde opwacht. Vandaag maken we kennis met de dochter van Hugo de Jonge: Sarah de Jonge.

Leuke kiekjes

Hugo de Jonge, getrouwd met Mireille de Jonge, heeft namelijk twee kinderen en heeft dus eigenlijk ook nog de zware, maar geweldige taak als papa. Daar is hij maar wat trots op, want we zien regelmatig schattige kiekjes verschijnen op zijn Instagram. Hij is in ieder geval de moeilijkste niet en laat graag zien dat hij naast zijn belangrijke functie als ‘corona-minister’ ook meer doet.

Maak kennis met de dochter van Hugo de Jonge

Dat Sarah ook trots is op haar vader is ook meer dan duidelijk. Ondanks dat ze natuurlijk ook leidt onder de situatie. Zo hoorden we haar eerder vertellen dat er (helaas) ook dreigbrieven verstuurd worden naar hem én is hij vaak weg van huis, waardoor ze hem minder zien. Toch is ze er niet vies van om zich ook te mengen in de situatie. Zo ging ze als dochter van Hugo de Jonge eerder mee naar de opnames van het jaaroverzicht van het Jeugdjournaal. Daar vertelde ze met trots over wat haar vader doet.

Laat deze 14-jarige dochter nou ook nog eens super knap zijn. Met haar prachtige blonde haren, mooie lach en sympathieke uitstraling steelt ze de hartjes van haar inmiddels meer dan 35.000 volgers. Wij vinden haar een topper en we hopen dat ze binnenkort weer wat vaker mag genieten van de aanwezigheid van haar vader.

Lees ook: De bloedmooie dochter van Ludo en Janine uit GTST lijkt sprekend op haar ouders