Het leven van Ludo en Janine kunnen we toch het beste omschrijven als een leven van pieken en dalen. Ze kennen goede tijden, maar eigenlijk veel meer slechte tijden. Toch zijn we blij dat de slechte tijden zich vooral beperken tot in Meerdijk. Erik de Vogel en Caroline De Bruijn zijn namelijk buiten Meerdijk al meer dan 22 jaar happy met elkaar. Hun prachtige dochter Solane Victoria de Vogel is daarvan het bewijs! Lees hieronder meer over de bloedmooie echte dochter van Ludo en Janine.

Het liefdesverhaal van Caroline en Erik

Caroline en Erik leerden elkaar 22 jaar geleden kennen op de set van de populairste Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Sinds dien zijn ze niet meer weg te denken uit Meerdijk, maar ook niet meer uit elkaars leven. De vonk sloeg snel over. Erik heeft uit zijn vorige huwelijk nog twee andere kinderen Alix en Vince, waarvan zijn knappe zoon ook nog eens als twee druppels water op hem lijkt. Niet lang nadat de vonk oversloeg, kwam ook de liefdesbaby van Erik en Caroline. En ook die lijkt wéér als twee druppels water op haar ouders. En één ding is zeker: Deze soapies weten wel hoe ze knappe kinderen op de wereld moeten zetten!

De dochter van Ludo en Janine

We hebben het natuurlijk niet over Nina, de soapie dochter van Ludo en Janine, gespeeld door Marly van der Velden die overigens ook goed gecast is als dochter van! We hebben het wél over de prachtige vrouw Solane Victoria de Vogel. De inmiddels 21-jarige Solane lijkt haast de jongere versie van haar moeder, maar heeft ook zeker trekjes van haar vader. Solane heeft haar VWO afgerond, studeert nu rechten als we haar instagramprofiel mogen geloven en lijkt zielsgelukkig met haar grote liefde Pepe. Kortom, ook voor Solane zijn het vooral goede tijden en hopelijk voorlopig geen slechte tijden!

Lees ook: Heidi Klum lijkt als twee druppels water op haar bloedmooie dochter