We zijn allemaal wel bekend met datingapps, misschien zit je er zelfs wel op? Online daten kan super leuk zijn. Je leert nieuwe mensen, en misschien zelfs wel de ware. Maar online daten kan ook heel gevaarlijk zijn. Binnenkort komt er een nieuwe crime docureeks ‘The Tinder Swindler’ op Netflix. De documentaire laat de gevaren van Tinder zien. Wij kunnen niet wachten om hem te gaan kijken!

Nieuwe crime docureeks ‘The Tinder Swindler’ op Netflix

In de documentaire worden dus de gevaren van het online daten belicht. Een tip van ons; zorg er altijd voordat je even gefacetimed hebt voor dat je met iemand afspreekt. Spreek daarnaast ook het liefst af op een openbare plek, mocht er iets mis gaan, zijn er altijd mensen in de buurt!

Opgelicht via Tinder

In de documentaire is te zien hoe één match je leven voorgoed op de kop kan gooien. Wellicht ben jij zelf wel eens op date geweest met een van jouw matches, maar wees altijd alert. In de documentaire zie je hoe een persoon opgelicht wordt op Tinder.

The Tinder Swindle

De documentaire is gemaakt door de producenten van de al bekende docu-serie ‘Don’t F**ck With Cats’. Het verhaal gaat over een oplichter – De Tinder Swindler – die verschillende jonge vrouwen heeft opgelicht. In de documentaire zijn drie vrouwen aan het woord die allemaal zijn opgelicht door dezelfde man. De vrouwen dachten dat ze een connectie aangingen met een slimme, grappige maar vooral charmante man. Uiteindelijk blijkt dit allemaal een grote leugen te zijn, en wat ooit een sprookje was, veranderde nu in een regelrechte hel.

De documentaire komt op 2 februari online. Benieuwd? Check dan ook even de trailer hieronder.

Lees ook: Slachtoffer van ernstige misdaad krijgt eigen documentaire op Videoland