Je zou bijna denken dat Donny Roelvink een huis in de sportschool heeft: de tv-ster heeft de afgelopen tijd keihard getraind en dat is te zien. Op de nieuwe cover van Men’s Health tellen we op het lichaam van niet zes, maar acht blokjes. Donny, wat zie je er onwijs goed uit!

donny roelvink cover men's health
Bron: @donnyroelvink

Keihard trainen

Donny bewijst namelijk dat hard werk en toewijding echt loont als het gaat om onze gezondheid en fitnessdoelen. Maar hoe heeft hij dit afgetrainde lichaam gekregen? Allereerst moeten we natuurlijk benadrukken dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om je eigen lichaam en doelen te respecteren. Wat voor Donny werkt, hoeft niet per se voor jou te werken. Maar laten we toch even een kijkje nemen in zijn trainingsroutine en lifestyle.

Donny heeft zichzelf volledig toegewijd aan zijn fitheid en heeft zijn trainingsschema serieus genomen. Hij traint regelmatig in de sportschool om zijn spieren sterker te maken en zijn lichaamsvetpercentage te verlagen. Maar wees gerust, het draait niet alleen maar om hardcore krachttraining. De tv-ster is ook fan van cardio-oefeningen, zoals hardlopen en fietsen. Deze helpen hem om calorieën te verbranden en het vet rondom zijn buikspieren te verminderen.

Gezonde voeding

Naast al dat sporten zorgt Donny ook goed voor zijn voeding. Hij eet gezond en evenwichtig, met veel groenten, fruit, magere eiwitten en koolhydraten. Het is belangrijk om je lichaam de juiste brandstof te geven als je wilt dat het optimaal presteert. En dat gezond eten niet saai hoeft te zijn, bewijst Donny met zijn korte video’s op TikTok en Instagram. Hij deelt regelmatig de meest lekkere recepten om zijn volgers te inspireren.

Natuurlijk is het leven niet alleen maar trainen en gezond eten (hoewel dat wel heel belangrijk is). Donny begrijpt het belang van rust en ontspanning ook. Dus hij zorgt ervoor dat hij voldoende slaapt en tijd vrijmaakt voor leuke activiteiten met vrienden en familie.

Men’s Health

En laten we eerlijk zijn: wie zou er na al dit harde werk niet willen pronken met zo’n blokjesbuik op de cover van Men’s Health? “Dromen komen uit”, schrijft hij dan ook bij de cover reveal. “Het begint allemaal bij een visie en die ene eerste dag. Dit had ik mij namelijk 10 jaar geleden NOOIT kunnen voorstellen.”

“Sport heeft mijn leven gered, mij een carrière gegeven en mij laten voelen dat ik besta”, legt Donny eerlijk uit. De Roelvink-telg sluit zijn verhaal af met een duidelijke boodschap: “Als ik dit kan… dan kan jij het ook.”