Het is al een tijdje bekend dat Donny Roelvink en Janice Blok hun relatie hebben verbroken. Even leek het erop dat Donny er helemaal overheen was, toen hij was gespot met de bloedmooie Yolanthe Cabau. Niets is minder waar, op zijn Instagram geeft hij aan dat hij helemaal klaar is met daten. Voorlopig geen nieuw liefje voor de Roelvink.

Instagram: donnyroelvink
Instagram: donnyroelvink

Break-up

Donny en Janice waren twee jaar samen, maar hebben toch besloten er een einde aan te maken. In Janice Instagram Story deelde ze het volgende: “Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Ik wil er wel bij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.” Op dit laatste doelt ze om de roddel dat Donny gespot zou zijn met Yolanthe Cabau. Maar hoe gaat het nu met de twee?

Donny Roelvink en Janice Blok

Klaar met daten

Op zijn Instagram laat Donny weten hoe het zit. Aan een relatie moet de hottie nog niet denken. “Jongens, ik ben helemaal klaar met dat daten. Doe het nooit meer!”, zegt hij lachend. “Nee, natuurlijk ga ik uiteindelijk weer daten. Alleen effetjes niet voorlopig.” Dat is duidelijke taal voor ons.

Gezonde levensstijl

De acteur heeft voorlopig wat tijd voor zichzelf nodig. Zo is Donny druk bezig om zijn gezonde levensstijl te onderhouden, laat hij op Instagram weten. Iedere ochtend, om 5 uur (!), neemt hij een koude douche, en dan hup naar de sportschool. You go Donny!

Maar hoe gaat het met Janice?

Ook Janice neemt de tijd om te herstellen. Op haar Instagram laat ze weten dat het oké gaat en dat het wel weer goed komt. “Iedereen kent het gevoel. We’ve all been there, done that” De ex van Donny heeft ook nog een positieve boodschap voor iedereen die zich ook in een moeilijke situatie bevindt: “Geef het tijd en omring jezelf met mensen die jou lekker veel gezelligheid en liefde kunnen geven.” Voorlopig ook nog geen man aan de arm van Janice.

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex van Donny Roelvink) er vroeger uit