Inmiddels weet heel Nederland dat Donny Roelvink en Janice Blok niet meer bij elkaar zijn. De pers weet Donny altijd goed te vinden, en dus gaan er weer verschillende geruchten rond. Vooral over Donny’s liefdesleven. Nu kregen we te horen dat Donny het gezellig had met een oud Love Island-deelneemster.

Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar

Afgelopen oktober maakten Donny en Janice bekend dat ze niet langer meer bij elkaar waren. De geruchten gingen al een tijdje rond dus een verassing was het niet. Sprake van overspel overigens ook niet. Over de reden achter de breuk laten de twee niets los. Ondertussen lijkt Janice het gezellig te hebben met voetballer Memphis Depay. Ze zouden en tijdje terug op date zijn geweest!

Aleksandra uit Love Island

Na Donny en Janice uit elkaar waren gingen er nog een aantal geruchten rond over met wie hij wel en niet aan het daten was – je bent immers bekend dus mensen blijven praten. Zo zou hij meerdere keren zijn gespot met Yolanthe, maar dit was puur vriendschappelijk.

Het lijkt of Donny nu tóch raak heeft geschoten. Nu de roddels over Yolanthe zijn ontkracht zijn we onto the next. Het lijkt of Donny aan het daten is met Love Island-winnares Aleksandra. Ze won het eerste seizoen van het programma met Denzel (jup, de huidige vriend van Femke Louise).

Donny Roelvink en de Belgische Aleksandra zijn afgelopen zaterdag samen op een feestje gespot. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer hielden ze elkaars handen vast. Of er meer is gebeurd dat weten we niet. In beide gevallen geven we Donny geen ongelijk. Aleksandra is een prachtige verschijning en we gokken dat ze het hartje van menig man sneller laat kloppen..

Lees ook: Donny Roelvink kampt met gebitsproblemen na plaatsen facings