Zorg ervoor dat je nu even alles laat liggen, pak je agenda erbij of cancel al je afspraken op 7 november, want dit wil je niet missen. Op die dag verschijnt namelijk de film Don’t Worry Darling op een streamingdienst die je hoogstwaarschijnlijk hebt.

Don't Worry Darling kijken
Bron: Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling

De film Don’t Worry Darling is één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen tijd – en niet vanwege de film zelf — maar om de heisa er om heen. Door alles wat er is gebeurd hebben we geen eens tijd gehad om te kijken waar de film überhaupt om gaat. Tragisch hé? Maar goed, we snappen dat je de film heel graag wilt zien omdat Harry Styles erin speelt. Toch is het handig om te weten wat je van de film kunt verwachten.

De psychologische thriller Don’t Worry Darling vertelt het verhaal van Alice (Florence) en Jack Chambers (Harry), dat zich in de jaren vijftig afspeelt. Het jonge verliefde stel woont in het bedrijfsstadje Victory, Californië. Deze nét iets te perfecte stad is opgericht en gefinancierd door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Alice haar nieuwsgierigheid groeit naar het geheime ‘Victory Project’ waar haar man aan meewerkt. Er ontstaan scheuren in hun utopische leventje en spanningen binnen de gemeenschap tijdens het onderzoek van Alice. Een film waar jij je koppie bij moet houden dus, anders snap je er helemaal niets van.

Het artikel gaat verder onder de video. 

Thuis te zien

We hoeven niet langer te wachten, want vanaf volgende week kun je Don’t Worry Darling op je beeldscherm thuis zien. Mocht je ‘m nog niet gezien hebben in de bioscoop, dan is dit het perfecte moment om vanaf je eigen bank te genieten van Harry Styles en Florence Pugh.

Haal wat snacks in huis en zet HBO Max op, want op deze streamingdienst kun je psychologische thriller zien. Wel met je koppie erbij blijven hoor, anders snap je er he-le-maal niks van. Van ons hoor je maandag avond in ieder geval niks meer. Sorry not sorry.