Wij vrouwen zijn natuurlijk zoete kauwen, waardoor we eigenlijk altijd wel open staan voor een zoete snack tussendoor. Zo zijn we ook zeker enthousiast over donuts, maar die moet je wel altijd net in huis hebben. Dit is gelukkig niet langer een issue, want vanaf nu kun je ze in deze donutmaker gewoon thuis maken!

Donuts in Nederland

Deze typische Amerikaanse snack is inmiddels helemaal geïntegreerd in de Nederlandse samenleving en dat vinden wij alles behalve erg. Hij is niet meer weg te denken van de broodafdelingen van supermarkten en ook de Amerikaanse keten Dunkin Donuts is zo’n beetje standaard geworden in het straatbeeld.

Het leuke aan donuts is dat je er echt zoveel mee kan. Met decoraties kun je natuurlijk alle kanten op. Zo kun je gewoon voor de simpele gesuikerde gaan. Deze kun je ook in de supermarkt kopen en zijn dan al top. Zelfgemaakte zijn dus 100% nog beter, Andere opties zijn gesmolten chocolade of een glazuurlaagje. Vervolgens kun je er ook nog andere dingen overheen doen. Spikkels, mini nootjes of kleine marshmallows. Daarnaast kun je ze ook nog een vulling geven als je dat zou willen. Laagje Nutella of aardbeienjam. Hmm! Krijg je er al trek van?

Do it yourself

Nu kun je dus eigenlijk gewoon thuis aan de slag. Via bol.com kun je namelijk een donutmaker aanschaffen. Op die manier kun je zeven donuts tegelijk maken. Er komt geen olie aan te pas, omdat je van dit apparaat gewoon de stekker in het stopcontact kunt doen. Vervolgens gaart het apparaat je donuts door middel van hete lucht. Zo makkelijk is het dus! Je koopt hem al voor 24,90, wat dus echt een prima prijsje is! Zie het gewoon als een investering. Verder is hij ook nog eens verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor de pastelkleuren roze en geel. Te cute! En oh ja, het recept wordt meegeleverd! We donut know what we’d do without it!

Lees ook: Geniaal! Lidl verkoopt nu een churromaker