Onlangs werd Douwe Bob met Loes van Delft trotse ouders van kindje Bobby Lou. Hoewel zij geen relatie hebben, besloten zij toch te gaan voor een kindje en deze samen (maar toch apart van elkaar) op te voeden. Toch bleef het voor Douwe Bob niet alleen bij dit nieuw leven. Hij bevestigde namelijk gister dat er ook een tweede kindje aan zit te komen. Of toch een derde?

Anouk en Douwe Bob zwanger

Het was een bewogen dag voor Douwe Bob. Hij maakte namelijk de zwangerschap met zijn ex Anouk bekend via Instagram en vertelde daarbij dat ze het samen maar liefst drie jaar hebben geprobeerd. Toch was het vijf maanden geleden raak en wordt hij dus over een maandje of vier opnieuw trotse papa.

Nóg een kindje

Naar aanleiding van de post op Instagram ging LifeofYvonne los in haar story’s op Instagram. Allerlei speculaties en geruchten vertelden haar namelijk dat het hier helemaal niet om een tweede kindje zou gaan, maar al om een derde. Hij zou namelijk in december al vader zijn geworden van een tweede kindje.

Douwe Bob besloot niet langer stil te blijven om de verdere geruchten en speculaties te voorkomen. Hij plaatste een bericht op Facebook, waarin hij haarfijn uitlegt hoe de situatie in elkaar steekt. ‘Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.’, is de bevestiging in de eerste zin. ‘In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft. X‘, legt hij vervolgens uit.

Douwe Bob is dus straks vader van drie kinderen van drie verschillende vrouwen.

Lees ook: Douwe Bob deelt foto van zijn nieuwe liefde op Instagram