Douwe Bob heeft een nieuwe liefde, dat liet hij gister weten via Instagram. De zanger zit al een aantal dagen op een roze wolk mΓ©t zijn dochter Bobby Lee. Hij schrijft dat hij helemaal verliefd op haar is.

Douwe Bob heeft een nieuwe liefde

Natuurlijk gaat het hier niet over een romantische relatie, maar over de relatie tussen vader en dochter. Douwe en Loes’ dochtertje is geboren op 9 december en draagt de naam Bobby Lee. Op Instagram zagen we al eerder posts voorbij komen over de kleine, maar nog niet eerder drukte hij zijn gevoelens uit. Onder de foto schrijft hij: “Zo verliefd op deze dame 😍😍.”

Op de foto is te zien dat Douwe met zijn dochtertje in zijn armen ligt. Te lief! Het lijkt erop alsof Bobby niks te kort komt. Ze ziet er ontzettend vredig uit.

Douwe Bob en Loes van Delft

Douwe Bob en Loes van Delft zijn de kersverse ouders van kleine Bobby Lee. De twee hebben geen relatie meer met elkaar, maar gaan wel hun best doen om ervoor te zorgen dat dochtertje Bobby niks tekort komt. Gelukkig kunnen de twee nog met elkaar door één deur.

Huisje, boompje, beestje

Douwe Bob liet eerder weten dat hij de geboorte van zijn eerste kindje anders had voorgesteld. Hij dacht zelf meer aan een typischΒ huisje, boompje, beestje. Toch wil hij er het beste van maken en is hij dolgelukkig. En dat is helemaal terug te zien in de foto’s! Douwe straalt en ziet eruit als een enorm trotse vader. Enne, hij behoort nu officieel tot het lijstje van hotste dilf’s van het moment.

Lees ook: Baby news! Douwe Bob is vader geworden van dochtertje