Het is een bewogen tijd voor Douwe Bob. Nog niet zo lang geleden werd hij papa van dochtertje Bobby Lou én maakte hij de zwangerschap van zijn tweede kindje kindje bekend. Wat hij er niet bij vertelde is dat hij afgelopen december eigenlijk al een tweede kindje had gekregen. Hoewel hij toch echt de vader was, had hij aangegeven deze rol liever niet te vervullen. Geheel tegen alle verwachtingen in kwam dit via verschillende juicekanalen tóch naar buiten, waardoor ineens heel Nederland wist dat Douwe Bob in één jaar drie kinderen van drie verschillende vrouwen zou gaan krijgen.

Humor

De reacties op deze situatie waren de afgelopen week hilarisch te noemen. Hoewel er veel kritiek op was, voerden de grootste grappen toch de boventoon. Het was dan niet voor niets genieten om Twitter door te struinen en de een na de andere flauwe grap te lezen. Velen konden het niet laten om het huidige testbeleid in een ander daglicht te zetten of andere huidige situaties te betrekken bij het Douwe Bob verhaal.

De reactie van Douwe Bob

Bovenstaande tweets zijn natuurlijk grapjes, maar dat is niet het enige wat Douwe te verduren krijgt. Douwe Bob kon zelf af en toe ook best lachen om de diverse grappen, maar was de negatieve haters duidelijk beu. Hij besloot zelf met een humoristisch tintje te reageren op alle grapjes, maar eigenlijk vooral op de kritiek.

Hij post op Instagram een nieuwe foto met een tweeluik. Bij de eerste foto drinkt hij uit een mok en heeft daar de tekst ‘Sipping from the cup of f*cks I give about haters’. Bij de tweede foto zien we hem een tikkeltje verbaasd en triomfantelijk de mok omdraaien terwijl hij daar de tekst ‘ Oh look, it’s empty’ bij heeft gezet.

Lees ook: Fabiola beleefde de ergste date van haar leven met Douwe Bob