We raken niet uitgepraat over baby daddy Douwe Bob, na het heugelijke nieuws dat hij straks drie kinderen heeft bij drie verschillende (!) vrouwen. Toch blijft Douwe Bob openstaan voor de liefde. Hij ging zelfs een keer op date met Fabiola uit Temptation Island.

Fabiola ging op date met Douwe Bob

JuiceChannel maakte afgelopen week bekend dat Douwe Bob na zijn breuk met Anouk een date plande met Fabiola. De twee gingen op date en Fabiola beleefde de ergste date van haar leven. Hij zou haar constant belachelijk hebben gemaakt met nare opmerkingen. Douwe kreeg haar in ieder geval niet het bed in, misschien maar beter ook..

Douwe Bob wordt opnieuw vader

Vorig maand werd Douwe Bob vader van zijn eerste kindje Bobby Lou, samen met Loes van Delft. De twee hebben nooit een relatie gehad. Toen kwam vorige week het nieuws naar buiten dat het Douwe en zijn ex-vriendin Anouk is gelukt om zwanger te raken na drie jaar proberen. De twee zijn in verwachting van een zoontje.

Douwe Bob laat weten dat hij met zijn beide baby momma’s geen relatie heeft. “Het is wat onorthodox en niet ‘zoals het heurt, maar het is wat het is en we zijn heel blij. Anouk en ik zijn heel lang samen geweest en weten niet wat de toekomst brengt.” Geeft hij toe aan RTL Boulevard. “Ik weet dat ik heel veel van Anouk houd – ik houd overigens ook heel veel van Loes. Liefde is er in vele vormen.” voegt hij eraan toe.

Douwe Bob krijgt drie kinderen bij drie vrouwen

Er blijkt ook nog een derde dame in het spel te zijn. In eerste instantie wilde hij zich op de achtergrond houden in het leven van zijn derde kleine meid. Toch besluit hij meer te willen doen in de opvoeding. Hij is er voor de baby momma als ze hem nodig heeft. Douwe probeert de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Hij zal nou in ieder geval nog even druk zijn met de kinderen en de moeders; laten we hopen dat het hierbij blijft.

Lees ook: Douwe Bob deelt foto van zijn nieuwe liefde op Instagram