Heel fijn nieuws deze ochtend, Douwe Bob is vader geworden van een dochtertje. Via Instagram laat hij weten dat de babygirl is geboren, adorable!

Douwe Bob en Loes van Delft

Onze dilf to be hoort nu officieel bij de lijst van hotste dilfs! Douwe Bob en Loes van Delft kondigden een tijdje geleden aan dat ze in verwachting waren van een kleine. De twee hebben geen relatie, maar gelukkig wel heel goed contact met elkaar. Douwe Bob gaf ooit in een interview met Art Rooijakkers aan dat het ook nooit de intentie is geweest om het kindje samen op te voeden. Douwe zei het volgende over de situatie: “Het is gelopen zoals het liep. We hadden het een paar keer heel fijn en zij kwam er ook laat achter.”

Toch had de zanger het vaderschap zich anders voorgesteld: “Het is ook vreemd, want het is op een bepaalde manier ook niet zoals ik het me voorgesteld had (…) Ik probeer het een beetje los te laten en er vooral te zijn als zij mij nodig heeft. En als die kleine me nodig heeft. Ik wil een vader zijn voor het kind, maar ik wil niemand in de weg lopen op wat voor manier dan ook.”

Wondertje Bobby Lou

Het dochtertje van Douwe en Loes luistert naar de naam Bobby Lou. Douwe Bob deelde de geboorte via Instagram met de tekst: “Welkom prinsesje!” De kersverse ouders zijn dolgelukkig met hun kleine meid.

Voor moeder Loes is de zwangerschap enorm zwaar geweest. Ze lijdt namelijk aan ‘hyperemesis gravidarum’, ook bekend als zwangerschapsbraken. Ze is gedurende de gehele zwangerschap ontzettend ziek geweest. Ze gaf aan via Instagram dat ze alle kwalen heeft die het met zich meedraagt. We hopen dat ze in alle rust kan helen en genieten van haar dochtertje Bobby Lou.

Lees ook: Dit zijn originele babynamen die je zelf nooit zou bedenken