We hebben het graag over mannen, want we kunnen nou eenmaal veel bedenken wat we leuk vinden aan ze. Er zijn veel dingen waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Zo vinden we het bijvoorbeeld heel aantrekkelijk als een man humor heeft óf als een man heel zorgzaam is. Wie wil er nou geen echte gentleman? Toch is er nog iets waar vrouwen snel hotel de botel van kunnen zijn. Wanneer een man vader is én ook nog eens super leuk is met zijn kids. De hotste dilf’s die onze hartjes altijd stelen dus.

De hotste dilf’s van het moment

Wij gingen daarom maar eens op zoek naar de mannen die op dit moment dé hotste dilf’s zijn die er op deze aardbol rondlopen. Deze zijn niet alleen leuk met hun kinds, maar ook nog eens onwijs knap. Ga er dus even lekker voor zitten en geniet van wat je zo gaat zien 😉

#1 Robert Pattinson

Met stipt op nummer een onze Robert Pattinson. We kennen hem natuurlijk allemaal uit de filmreeks Twilight en zijn sindsdien groot fan. Hij is niet voor niets uitgeroepen tot knapste man ter wereld. Nou spelen we een beetje vals, want hij heeft – zover wij kunnen vinden – geen kinderen. Hij heeft echter wel gezegd ze op een latere leeftijd te willen. Wij vinden dat dat telt! Daarnaast hebben we hem als Edward Cullen met zijn kindje gezien en dat was simpelweg smelten. Zeker weten een dilf to be.

#2 Douwe Bob

Dan even wat dichter bij huis. Deze Nederlandse zanger is ook dilf to be, want hij verwacht binnenkort een dochtertje. Deze ex-coach van The Voice Kids is goed met kinderen dus het papa zijn is hem vast op het lijf geschreven. Tel daarbij op dat het absoluut geen vervelende man is om naar te kijken. Wij zijn fan!

#3 George Clooney

Onze favoriete reclame! George Clooney is vader van twee. Hij is inmiddels redelijk op leeftijd, maar dat zie je er niet aan af. Sterker nog: deze man gaf hét voorbeeld dat een grijze coupe onwijs hot kan zijn. Wij willen wel een koffie’tje drinken met deze man.

#4 Yuki Kempees

Dit is natuurlijk dé publieksfavoriet van dit seizoen Expeditie Robinson. Het liefst zien we hem de komende weken nog niet vertrekken van dat prachtige Kroatische eiland. Toch heeft hij er wel heel wat voor op moeten geven om zolang door te kunnen brengen op een onbewoond eiland. Hij heeft namelijk zijn pas geboren dochtertje achter moeten laten. Als dat geen winnaarsmentaliteit is, weten wij het ook niet meer! Hoe dan ook past Yuki ook zeker in het straatje van hotste dilf’s van het moment.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door YUKI. (@yuki.indy)

#5 Cilian Murphy

Bekend van zijn hoofdrol in de succesvolle serie Peaky Blinders. Deze serie kijken wij écht alleen maar voor deze man. Nu blijkt hij ook nog eens twee kinderen te hebben. Echt een dilf als je ’t ons vraagt.

#6 Jim Bakkum

Onze childhood crush mag ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Dat het papa zijn hem op het lijf geschreven is, mag wel duidelijk zijn. Hij is inmiddels drie te schattige kinderen rijker. Deze childhood crush is dan ook niet voor niets een van dé hotste dilf’s van dit moment.

#7 Michael B Jordan

Oef, waar moeten we beginnen. We kunnen het eigenlijk op een manier uitleggen: deze man werd niet voor niets bijna uitgeroepen tot meest sexy man op dit moment. Hoort ook zeker thuis in het rijtje hotste dilf’s op dit moment.

Lees ook: We maakten een fotocollectie van Zac Efron zonder shirt