We hebben bijna allemaal wel een hekel aan de regen, tenzij we lekker droog binnen zitten. Omdat er vandaag een hoop regen voorspeld is, weten we hoe jij er het beste van kan maken dankzij onze collega’s van Freshhh. Met lekker eten kom je al ver, en deze snacks houden je warm en beuren je gelijk een beetje op! Want zeg nou zelf, de liefde van een vrouw gaat altijd door de maag toch? (ehum)

Matcha Tea

Sommige dingen begin je steeds vaker terug te zien, zo is Matcha de laatste tijd steeds populairder geworden. Het Japanse poeder dat is gemaakt van groene thee bladeren bestaat al eeuwen, maar omdat veel mensen (vooral influencers) vaak nieuwe trends nodig hebben is Matcha het nieuwe populaire product geworden. Taarten, gezichtsmaskers, zelfs Starbucks is er veel mee bezig. Maar het lekkerste, vooral in de winter, is toch wel gewoon de Matcha thee. Ondanks de heerlijke, zoete smaak geeft de thee je een energie boost en is daarnaast ook goed voor je metabolisme, dit kun je in de winter zeker gebruiken!

Schermafbeelding 2018-11-13 om 16.46.17

Warme chocolademelk

Wanneer je denkt aan de winter en de kou, is warme chocomelk met slagroom misschien wel het eerste wat je te binnen schiet. Dit is ook niet gek, al jaren is deze warme drank een van de lekkerste drankjes om te drinken wanneer het buiten koud is. Toch kan je er wel wat verandering in brengen, vooral sinds het voor veel mensen steeds belangrijker wordt om een gezonde leefstijl aan te houden. Je kunt super gemakkelijk je eigen chocomelk klaarmaken en veel uittesten met verschillende soorten chocola. Wil je variëren? Bekijk dit artikel voor 15 soorten chocolademelk!

Schermafbeelding 2018-11-13 om 16.44.56

Quiche

Door het koude weer heb je al snel veel meer honger dan normaal, daarom is het niet gek dat je zin kan hebben in iets stevigs. Een quiche is ideaal voor deze craving. Je kunt het zo gezond en vullend mogelijk maken. Er zijn behoorlijk veel verschillende recepten terug te vinden hoe jij deze quiche het lekkerst kan maken. Onze persoonlijke favoriet? Toch wel de quiche met spinazie en feta. Benieuwd hoe je deze kunt maken? Het recept is hier te vinden.

Schermafbeelding 2018-11-13 om 16.43.46

Wentelteefjes

Je at ze vroeger vast alleen maar, en nog steeds is het heerlijk om dit af en toe lekker op te smikkelen. Wentelteefjes zijn ideaal als je honger hebt en snel iets op tafel wil hebben. Daarnaast kun je er mee ontbijten, maar zijn ze ook mega lekker voor de lunch. Vooral deze wentelteefjes met bessenstroop is onze fave. Door de zes ingrediënten die in dit ontbijtje zitten, voldoe je gelijk al aan je Dagelijkse Dozijn. Natuurlijk kun je veel dingen met wentelteefjes doen om ze net iets anders te maken.

Schermafbeelding 2018-11-13 om 16.42.40

Pannenkoeken

Het is tijd om jezelf is lekker te verwennen met een heerlijke lunch. Met pannenkoeken zit je helemaal goed! Wil je een keer voor de gezonde variant gaan? In plaats van bloem of zelfrijzend bakmeel kan je gebruik maken van havermout. Havermout bevat ook koolhydraten, maar dan de gezonde variant. Een voordeel van dit gerecht is ook dat je na het eten van deze pannenkoeken een gevoel hebt dat je voldoende hebt gegeten. Door de havermout zit je snel vol en houd je lang een verzadigd gevoel. Wij kunnen je alvast vertellen dat dit ontzettend lekker is!

Schermafbeelding 2018-11-13 om 16.59.08

Lees ook: truffel verslaving? dit pop-up restaurant is jouw nieuwe hotspot