Het is geen geheim dat wijnglazen en ongelijke oppervlakten niet zo goed samengaan. Misschien is dat wel de reden waarom we tegenwoordig zoveel vervangende bekers gebruiken. Toch is er een nieuwe uitvinding die er voor zorgt dat we alle soorten wijnen en andere alcoholische versnaperingen evengoed veilig kunnen meenemen. Let’s see ladies!

drijvende wijnglazen
@amazon.com

De oplossing

Wij presenteren jullie: Het Strand Glas, een drijvend wijnglas dat door de populaire website Amazone.nl wordt verkocht. Volgens de ontwerper van de drijvende beker, is het ideaal om je drankje veilig in het zand, gras of de sneeuw te bewaren. Fun fact: het drijft zelfs in het water.

Dit betekent dat hot girl’s summer nu écht van start kan gaan! Of je nou op een drijvend zwembadmatras ligt te zonnen of als je met je meiden je de zee in duikt, deze nieuwe wijnglazen issues als je problemen op.

drijvende wijnglazen Fem-Fem
@amazon.com

Prijskaartje

Deze drijvende toppers zijn gemaakt van acryl en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurtjes (kristalhelder blauw, roze, groen, etc..) Maar wat kosten ze nou? De strandglazen kosten maar liefst 18,70 euro per stuk. Mocht je dit een beetje te duren vinden voor een glaasje, er zijn kortingen voor het kopen van 2 tot 4 stuks. This is the best idea ever!

Lees ook: Heerlijke dobberen: deze opblaasbare jacht is alles wat je wilt voor de zomer