Hoewel je het niet zou denken, is de zomer al om de hoek. En je zomer is natuurlijk niet compleet zonder opblaasbare spullen voor in het zwembad! Van roze flamingo’s tot prinsessenkoetsen tot zelfs roze limousines: we want it all. Gelukkig weten bedrijven goed in te spelen op onze verlangens. Er is namelijk een nieuw opblaas item op de markt die op je zomerse wishlist móét: een opblaasbare jacht!

@Funboy
@Funboy

Net echt

Het neon-oranje, blauwe en witte design van deze luxe opblaasboot is geïnspireerd door klassieke mediterrane boten en offshore racers uit Miami in de eighties. De opblaasbare 3D ’toren’ maakt verder de jacht helemaal af. Zo breng je de luxe sferen gewoon naar je eigen zwembad. Daar heb je geen ticket naar Monaco voor nodig!

Mega jacht

De zogenoemde “Mega Yacht” is de grote broer van een eerdere opblaasbare jacht. Waar deze slechts 2.7 meter lang was, is de mega versie bijna 4 meter! Ook heeft hij een breedte van 1.5 meter. Precies genoeg om er met twee andere vriendinnen op te liggen dus!

opblaasbare jacht
@Funboy

All-inclusive

Naast deze zeeën van ruimte komt de speedboot met handige faciliteiten. Door middel van het bungee touw systeem kun je namelijk makkelijk je handdoeken, speaker, koelbox en natuurlijk snacks meenemen op je boottripje. Ook krijg je er een groot hoofdkussen en twee bekerhouders bij om al je cocktails mee aan boord te krijgen. Over op de boot en er vanaf komen hoef je je verder geen zorgen te maken: de handvatten en touw aan de zijkant maken dit extra makkelijk. Maar je kan natuurlijk ook een aanloop nemen en op de boot springen. Dat zijn dan weer de voordelen die een echte jacht niet heeft.

Pricy

Uber-luxe dobberen heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Je kunt de mega jacht namelijk kopen tegen een prijs van $200 bij deze Amerikaanse website. Als je bedenkt dat je voor een echte jacht het duizendvoudige moet neertellen, is deze pool floatie een koopje!

Lees ook: Deze mega opblaasbare unicorn sproeier maakt jouw zomer compleet