Dromen over de dood is natuurlijk geen fijne droom. Of je nu droomt dat je ouder, je partner of jijzelf doodgaat, een droom over de dood kan aardig wat vragen oproepen. No need to worrry, wij hebben de antwoorden.

@Janetta Weheartit
@Janetta Weheartit

Op natuurlijke wijze sterven

Als je op een natuurlijke manier sterft in je droom betekent dit dat er einde komt aan een fase in je leven. Dit kan een goed moment zijn om een switch te maken. Het kan ook zijn dat je een studie in je leven afrondt.

Vermoord worden

Gelukkig is dit niet een voorteken dat je écht vermoord wordt. Het betekent wel dat je alert moet zijn. Het kan betekenen dat iets of iemand geen goede bedoelingen met je voor heeft.

Verongelukken in je droom

Als je bent verongelukt in je droom staat dit symbool voor afscheid. Je neemt waarschijnlijk afscheid van een situatie waarin je je momenteel bevindt.

Dromen over de dood van je partner

Een droom waarin je partner komt overlijden is natuurlijk verschrikkelijk, we get it. Thank God betekent dit helemaal niks ernstigs! Het betekent dat je partner beschikt over een eigenschap die jij enorm waardeert (en graag zou willen overnemen).

Dromen over de dood van je ouders

Als je droomt dat één van je ouders doodgaat betekent dit dat je op persoonlijk gebied groei doormaakt. De droom staat voor zelfstandigheid en groei. De droom heeft verder niks te maken met je ouders, gelukkig maar.

Dromen over de dood van een zus of broer

Gaat je broer of zus dood in je droom? Dit betekent dat je een betere band wilt hebben met je broer of zus. Je broer of zus kan ook symbool staan voor een vriend(in).

Lees ook: Last van intense dromen? Dit betekent het.