Een vakantie naar Griekenland is altijd leuk, maar als je verblijft in een van deze villa’s of suites heb je het gevoel alsof je in een droom leeft. Alles klopt: je hebt een prachtig uitzicht, de zon schijnt, een privé zwembad op jouw balkon en zelfs een binnenbad in het verblijf. Na het zien van deze accommodatie wil je niets anders meer!

Donna Villas Santorini FEMFEM

Een adembenemende accommodatie

De stad Santorini in Griekenland wordt gezien als dé ultieme Griekse ervaring. Een stadje met witte huizen en blauwe daken, net zoals je bij Mamma Mia ziet. Een unieke ervaring om een keer te bezoeken en nu al helemaal door de oogverblindende accommodatie Dana Villas.

“Adembenemend, prachtig, onvergetelijk en gewoon prachtig…” of “Geweldig- Precies wat je wilt op Santorini!” Dit zijn nog maar twee van de vele recensies die reizigers achterlieten over Dana Villas. Je kunt namelijk ook niet, niet enthousiast raken over deze accommodatie in Griekenland. Bij aankomst kijk je ogen uit, de accommodatie is namelijk gevestigd op een klif met een uitzicht op de oceaan en de vulkaan. Het uitzicht is zo mooi dat het wel een ansichtkaart lijkt en de ene suite/villa is nog mooier dan de ander.

Suites en villa’s om bij weg te dromen…

Dana Villas beschikt over 30 kamers verdeeld over één verdieping. Of ja, kamers, laten we reëel blijven en ze hun daadwerkelijke namen geven. Je hebt hier studio’s, suites en villa’s. Van Traditional suite tot The Infinity Villa met 4 binnen- en buiten verwarmde zwembaden, jacuzzi en natuurlijk 2 hamam locaties. Bij het zien van de foto’s lig je met je gedachten al in dit heerlijke privézwembad met dit prachtige uitzicht. En dan hebben we het nog niet eens over het interieur gehad. Verblijven op een locatie om bij weg te dromen…

danavi danav
Foto’s: Booking

Lees ook:

Magische Europese vakantiebestemmingen voor je herfstvakantie.