Ben jij een die-hard Disney fan? Ken je alle liedjes van Frozen, De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest uit je hoofd? En lijkt het je leuk om iets van de wereld te zien én te werken voor Disney? Dan hebben we goed nieuws, want Disney zoekt verschillende werknemers voor op hun Disney cruiseschip!

disney cruise schip femfem

Disney Cruise Line

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Disney is op zoek naar diverse mensen om te werken op hun Disney cruiseschip. Zo zijn er vacatures voor cruise staff member, PR manager, sales assistent stagiaire, sous chef, HR manager, entertainment hostess en nog héél veel meer.

Kwalificaties

De selectie procedure is wel behoorlijk pittig. Op de vacature website van Disney kan je precies zien of je in aanmerking komt voor de diverse functies op het cruiseschip. Zo dien je al minstens één jaar of meerdere jaren ervaring te hebben in de desbetreffende sector. Naast vloeiend Engels spreken zijn er ook andere pittige kwalificaties. En vergis je niet, er wordt wel van je verwacht dat je circa 70 a 84 uur in de week werkt! Maar dan heb je wel een geweldige baan én werk je op het tofste en meest sprookjesachtige cruiseschip van de wereld!

disney cruise schip

Foto: Disney Cruise Line

Ben je blij met je huidige baan, maar wil er meer uithalen? Zo haal je het beste uit je werkdag.