Keemala Resort in Phuket, Thailand is misschien wel één van de mooiste plekken ter wereld. Een overnachting in de vrije natuur is natuurlijk niet iets wat je dagelijks meemaakt. Samen met je partner op vakantie, of wellicht helemaal alleen de rust opzoeken – alles kan bij het Keemala Resort. Na het zien van onderstaande foto’s heb je waarschijnlijk gelijk de drang om een ticket naar Thailand te boeken.

Droomresort in de bossen van Thailand

Dit resort heeft de keuze tussen vier soorten villas.  Zo heb je de optie om te overnachten in een boomhut of een soort vogelnest, en wil je het allemaal net even iets luxer maken, dan kan je ook een villa met privézwembad en buitendouche boeken. Ook heeft het resort een lokale plek waar alle bezoekers van het resort naartoe kunnen om te relaxen met een drankje en eventueel een hapje. Het resort beschikt daarvoor óók over een spa en wellness programma dus wat betreft tot rust komen, zit je hier wel ontiegelijk goed.

Helaas zit hier wel een prijskaartje aan vast wat niet voor iedereen is weggelegd. Een overnachting voor twee kost je namelijk al 600 euro. Maar hoe dan ook, het is dan wel weer een onvergetelijke overnachting.

Resort FEMFEM Resort FEMFEM Resort FEMFEM Resort FEMFEM Resort FEMFEM Resort FEMFEM

 

Voor iedereen die binnenkort richting Thailand vliegt, heb je er ooit over nagedacht om een kickboks les in te plannen? Kickboksen is namelijk dé sporthype van het land.