Er gaan al een tijdje geruchten rond, over Monique Westenberg en André Hazes. Geruchten over dat ze weer samen zouden zijn en zelfs geruchten dat er een bruiloft in het geheim gepland staat. In een lang en uitgebreid Instagram bericht geeft Monique duidelijkheid.

bron: @moniquenoell
bron: @moniquenoell

Family time in Amerika

Monique Westenberg en André Hazes waren afgelopen periode te vinden in Amerika voor wat ‘family time‘. “Florida wat was je heerlijk!” Begint Monique onder haar Instagram post. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren,” gaat ze verder.

Onrust door het thuisfront

Monique laat weten dat de drie zeker rust hebben gehad, maar dat dit op een gegeven moment redelijk werd verstoord door berichten die Monique Westenberg en André Hazes vanuit Nederland ontvingen. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!” Schrijft ze.

Niet waar

Dat de twee samen zouden zijn of zelfs zouden gaan trouwen is dus helemaal niet waar volgens Monique. Ze hebben wel samen genoten in Amerika met hun zoontje en dat is volgens haar het belangrijkste. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten. Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.” Dat klinkt zeker leuk!

Wel is het nu duidelijk dat de twee echt niet samen zijn. De kans is erg groot dat ze dit doen voor hun zoontje zodat hij niet enorm veel last heeft van het feit dat zijn ouders uit elkaar zijn.

Lees ook: André Hazes verwijdert foto met Monique over relatiebreuk