Heb jij die heerlijke zachte en stijlvolle geprijsde UGGs sloffen al een tijdje op het oog, maar wil je er liever niet zoveel geld aan uitgeven? Dan lijkt er goed nieuws te zijn. Lidl verkoopt namelijk een perfecte dupe van de UGGs sloffen voor een heel fijn prijsje. Warme voeten voor een prikkie dus.

ugg dupe lidl

UGGs-season is begonnen

Nu de temperaturen officieel gedaald zijn en de zomer zich voorlopig niet meer laat zien, schreeuwen onze voeten om iets warms. Je voeten zijn namelijk – helaas – vaak een van de eerste delen van je lichaam die zich overgeven aan de kou. Enne, als er iets vervelend is, zijn het wel koude voeten. Koude voeten zorgen er namelijk voor dat je het vaak helemaal koud hebt. En dan zijn vrouwen ook nog eens veel gevoeliger voor koude voeten. Zó oneerlijk!

Als er een merk perfect is voor de winterse temperaturen, is het UGG wel. Zij verkopen namelijk van die heerlijke warme laarzen voor aan je voeten, waardoor je het idee hebt dat je de hele dag met je sloffen aan zit. En ze zien er ook nog eens ontzettend stijlvol uit! Win-win dus. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook voor binnenshuis een oplossing. Echte sloffen die je voeten daar lekker warm houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lou (@_lou.lou.lou)

Dupe van UGGs sloffen

Helaas is zo’n aankoop bij UGG er eentje waar je portemonnee een stukje minder gelukkig van wordt. Je betaalt al snel meer dan €100,- voor een paar. Enne, daar komt dan ook nog eens bij dat ze eigenlijk vrijwel overal uitverkocht zijn, omdat ze zó populair zijn. Als je dus graag een paar zou willen, moet je daar zéker tijd én geld in investeren. Anders is het vrijwel kansloos om ze te bemachtigen!

Of nou ja, kansloos… Er zijn ook een aantal winkels die een perfect voorbeeld nemen aan UGG en met ongeveer dezelfde type schoenen komen. Lidl is er daar eentje van! Het prettige van deze dupes is dat ze er bijna exact hetzelfde uitzien als de echte. Ze zijn daarnaast ook nog eens heerlijk warm aan je voeten dankzij de warme wol aan de binnenkant. Enne, dat allemaal voor een fractie van de prijs die voor de échte zou moeten betalen. Je scoort deze UGGs sloffen namelijk al voor een klein bedrag van €9,99. Je hoeft er trouwens niet eens voor naar buiten. Je bestelt ze gewoon via de website van Lidl.