Aftellen naar kerst is ieder jaar weer een feestje en blijft leuk. Hoe leuk dat er dan tegenwoordig de meest creatieve adventskalenders zijn, waarmee je dit kunt doen. De Satisfyer adventskalender kwam al eerder voorbij. Nu kwamen we we weer een hele interessante tegen, welke we je niet konden onthouden. Met de Durex adventskalender kun je nog een stapje verder… dat wordt gegarandeerd een gezellige decembermaand in bed.

De Durex adventskalender

De Durex adventskalender is niet alleen voor jou, maar ook voor je lover. Dat betekent dat je (helaas) iedere dag op je bf zal moeten wachten voordat je dat vakje open maakt. Toch geldt wel: niet getreurd. Deze adventskalender zal namelijk wel zorgen voor een beetje extra spanning in de slaapkamer richting de feestdagen én op kerstavond.

Durex adventskalender

Het spannende aan deze adventskalender is dat hij eigenlijk DIY (Do It Yourself) is. Dat betekent dat je hem zelf kan vullen. Je krijgt namelijk de kalender met 24 cadeautjes en stickers met nummers die je dan zelf over de vakjes kan verdelen. Je kunt natuurlijk zelf al die vakjes vullen, maar dan is het geen verrassing meer voor jullie beide. Onze tip: laat jouw bff de kalender vullen, zodat jullie iedere avond samen een vakje open kunnen maken. Gegarandeerd plezier tussen de lakens daarna!

Wat zit er in de kalender?

Mocht je niet willen weten wat er in zit, zodat het helemaal een verrassing blijft is het verstandig om nu even door te scrollen. Wij gaan namelijk een tipje van de sluier op lichten voor degene die wel een klein beetje nieuwsgierig zijn geworden.

Om te beginnen zitten er natuurlijk diverse soorten condooms in, want het is niet voor niets Durex. Aangezien seks met een condoom toch echt de veiligste manier blijft, kan het geen kwaad om er eens wat uit te testen. Een van de soorten die je uit een vakje haalt is ‘feeling really ultra’. Condooms die zo dun zijn dat je ze haast niet voelt. Precies waar je naar op zoek bent dus! Verder vind je er ook een aantal soorten ervaringsgel en glijmiddel in die het in bed net een beetje leuker kunnen maken. Tot slot worden jullie ook verwend met verschillende seksspeeltjes.

Alle details over het aanschaffen van de kalender

Je koopt deze adventskalender via Amazon voor maar €59,99. Dat is een verrassend mooi prijsje voor wat je er na 24 dagen aftellen voor terug hebt. Als dat het niet waard is, weten we het ook niet meer!

Lees ook: Met dit simpele trucje is seks met condoom veel fijner