Het condoom geeft je genoeg voordelen zoals bijvoorbeeld bescherming tegen soa’s en een zwangerschap, maar er zitten ook nadelen aan. De seks wordt namelijk zowel voor de vrouw als voor de man vaak als minder fijn ervaren door het condoom. Dat is natuurlijk zonde, vooral als dit makkelijk te verhelpen is met een simpel trucje….

Met dit simpele trucje is seks met een condom veel fijner FEM FEM

Het trucje

Wat houdt dit simpele trucje in? Volgens seksexpert Maureen Miller hoef je niets anders te doen dan het oude en vertrouwde glijmiddel te gebruiken. Zij raadt aan om een paar druppels glijmiddel in het topje aan de binnenkant van het condoom te doen. Dit voelt voor de mannen een stuk fijner en minder stroef aan op de huid.

Let wel op….

Als je deze truc gaat toepassen is het wel erg belangrijk dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt. Glijmiddel op olie of siliconenbasis tast namelijk het latex van het condoom aan, waardoor de kans bestaat dat het gaat scheuren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus let daar goed op!

Veilig en fijn tegelijk

Als je deze simpele trucjes toepast kun je onbezorgd veilige seks hebben zonder dat jij of je partner dit als minder fijn ervaart. Let er dus wel goed op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt, anders gaat het misschien alsnog mis..

 

Lees ook: 5 tips voor meerdere orgasmes tijdens de seksĀ