Dusty Taconis kennen we inmiddels allemaal door zijn deelname aan het programma Ex on the Beach. Een tijdje geleden kreeg hij een heftig scooterongeluk waardoor hij in coma in het ziekenhuis belandde. Dustry reageert in een interview met LINDA. op de verhalen rondom het ongeluk.

Ex on the Beach
Ex on the Beach

Dusty krijgt heftig scooterongeluk

Afgelopen juli kreeg Dusty uit Ex on the Beach een heftig scooterongeluk waarbij hij in coma in het ziekenhuis belandde. Inmiddels gaat het weer goed met hem, en is hij herstellende. Voor het eerst reageert hij op de roddels rondom het ongeluk.

Dusty reageert op roddels rondom het scooterongeluk

Als je BN’er bent betekent dit automatisch dat mensen zullen praten wanneer er iets met je gebeurd. Dit gebeurde ook bij Dusty nadat hij in het ziekenhuis belandde na zijn ongeluk. Volgens mensen zou hij dronken op de scooter hebben gereden en zou hij een dame achterop hebben gehad. Dit is allemaal niet waar volgens Dusty. Wel bekent hij dat het kan zijn dat hij een paar drankjes heeft gedronken, maar dat hij zéker niet dronken was. Dit was te zien aan de onderzoeken die de doktoren in het ziekenhuis hebben moeten doen.

Wat is er wél gebeurd?

Over het ongeluk kan Dusty het volgende zeggen: “Wat ik heb gehoord, is dat ik met mijn scooter tegen een klein paaltje ben gebotst en over mijn stuur met mijn hoofd op het paaltje ben gevallen.” Hij hoorde achteraf pas dat hij bloedde uit zijn hoofd, oor en mond. Yikes! Op dat moment had hij dus al een zware hersenbloeding. Hij werd direct al in de ambulance onderweg naar het ziekenhuis geopereerd.

Gelukkig gaat het momenteel goed met Dusty en is hij hard aan het werken aan zijn herstel. Hij vierde dit zelfs met een nieuw gebit!

Lees ook: EOTB’s Dusty gaat voor een iets té wit gebit na scooterongeluk