Dusty uit het programma Ex on the Beach heeft een zwaar scooterongeluk achter de rug. Na zijn ongeluk liet hij een nieuw gebit aanmeten, maar zijn volgers vonden hem wel iets té wit..

Het scooterongeluk

Het is geen nieuws meer dat Dusty een heftig scooterongeluk heeft gehad. Hij heeft een tijdje in coma gelegen en is nu druk bezig met revalideren. Gelukkig gaat het goed met hem; hij sport en leeft heel gezond! Dit wilde hij graag vieren met een nieuw gebit.

Tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach kreeg Dusty al opmerkingen over zijn gebit; met name over de kleur. Hij vond het de hoogste tijd voor een nieuwe ingreep.

Het nieuwe gebit van Dusty

Dusty viert zijn herstel met iets té witte tanden, what else. Net zoals elke celeb van tegenwoordig had ook EOTB’s Dusty behoefte aan kaarsrechte witte tanden. Hij heeft blijkbaar het bericht van Donny Roelvink volledig gemist, maar dat terzijde.

Dusty Deelde vol trots een foto van het eindrestultaat op zijn Instagram, met een video van het proces. We moesten stiekem twee keer kijken of het Gerard Joling of Dusty was op de foto.. En we waren niet de enige.

gebit-dusty-eotb
Instagram Dustytaconis

Kritiek van volgers

Oke, gelukkig is Dusty zelf blij om door het leven te gaan als Gerard Joling 2.0. Toch hebben zijn volgers de nodige kritiek. Ze noemen zijn tanden té wit en bijna glow in the dark. 

Zelfs andere BN’ers geven hun ongezouten mening over Dusty’s nieuwe gebit. Zo vindt Ricky uit Temptation Island het zonde van zijn gebit en Evie uit hetzelfde programma moet er even aan wennen. Maar beide zijn ze van mening dat hij natuurlijk moet doen waar hij gelukkig van wordt. Amen!

Lees ook: Dit is de relatiestatus van Dusty uit Ex on the Beach