Sinds de komst van Airbnb worden we verwend met de mooiste plekjes om te verblijven. Vaak zijn ze ook nog eens leuk voor je portemonnee en verblijf je ergens voor een prikkie. Nu kwamen we een verblijf tegen waarbij je wel iets dieper in de buidel zal moeten tasten. Lees hier alles over de duurste Airbnb ter wereld waar je heen moet met je hele vriendinnengroep

Vakantie op de Antillen

De Airbnb La Dolce Vita bevindt zich op de Turks- en Caicoseilanden. Dit zijn twee eilanden die deel uitmaken van de Antillen. Ze liggen vlakbij de dominicaanse republiek en de Bahama’s dus je raadt het al: een paradijs. Hier ga je je zeker goed vermaken. Je kunt er prachtig snorkelen om het onderwaterleven te ontdekken. Uiteraard kun je tussendoor even uitrusten van al die indrukken op de uitgerekte witte stranden met een lekkere ijskoude cocktail in je handen.

Villa La Dolce Vita ligt vlakbij het welbekende Grace Bay. Hier kun je ook heerlijk vertoeven op het witte zandstrand, genieten van een lekker hapje eten of sups huren om te paddelen tussen de schildpadden. Klinkt als een droom, toch?

Wat heeft La Dolce Vita te bieden?

Het is wel een must om deze Airbnb te boeken met wat meer personen, zodat je de prijs per persoon wat kunt beperken. Het is immers de duurste Airbnb ter wereld. Vandaar dat we aanraden om hier gewoon een vriendinnenvakantie van te maken. Deze Airbnb is goed voor wel 16 gasten. Je hebt een gehele villa voor eigen gebruik. De villa heeft 9 slaapkamers en 13 badkamers. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor iedereen!

Slaapkamer Airbnb
Airbnb
Badkamer Airbnb
Funda

Verder heeft deze villa nog zoveel meer te bieden. Als we het rijtje van de faciliteiten erbij pakken, lijkt deze eindeloos. Allereerst even binnen. Hier heb je echt alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie. De villa heeft uiteraard Airconditioning en WiFi. Want waar zouden we zonder zijn tegenwoordig? Verder vind je er ook andere handige dingen zoals een Nespresso apparaat voor een lekker koffietje bij het ontbijt én een home gym om in shape te blijven. Je eet immers toch altijd net iets ongezonder dan je zou willen wanneer je op vakantie gaat.

Ook buiten de villa komen je bff’s en jij helemaal niets te kort. Met twee zwembaden én twee jacuzzi’s is het onmogelijk om je te vervelen denken wij. Tussendoor kun je natuurlijk aan je kleurtje werken op de heerlijk bijbehorende ligbedjes naast de zwembaden. ’s Avonds toveren jullie de BBQ skills omhoog om gezellig te eten. Toetje? De marshmallows die je boven je eigen vuurtje laat smelten. Moet goed komen!

duurste Airbnb ter wereld
Airbnb
Duurste Airbnb ter wereld
Airbnb

De duurste Airbnb ter wereld

Je zal inmiddels wel benieuwd zijn wat je hier nou precies voor moet neerleggen. We laten je niet langer in spanning! We keken even naar de prijzen in het hoogseizoen, maar ook naar de prijzen buiten het hoogseizoen. Voor een nacht in augustus 2022 ben je ongeveer €16500,- per nacht kwijt in totaal. Flink bedrag dus. Aangezien je hier wel met zestien personen kunt verblijven, kom je uit op iets meer dan €1000,- per nacht per persoon. Ga je buiten het hoogseizoen, kom je uit op zo’n €14500,- in totaal per nacht. Dit komt uit op ongeveer €900,- per nacht per persoon. Gezien het hoge bedrag wat je sowieso al moet uitgeven, scheelt dit dus haast niets.

Lees ook: Deze magische Airbnb in Marrakech is spotgoedkoop